- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android szakmai topik
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Vistaboy
üzenetére
Inkább a csapatra kiterjedő fejlesztésekben keresném a megoldást, mint a lojalitáson túli haverkodásban. Pl. ha minden páncél és pajzs upgrade megvan, akkor az alapból is jól felszereltebbek benyelik azt a golyót, a gyengébbek még úgy sem, anélkül pedig senki.
Nekem is azt írja ki. ...\Mass Effect 2\Biogame\DLC\ mappa alatt van minden DLC (legalább is azt hiszem, mert a user mappában egy sincs), félig-meddig beszédes névvel.
(#485) jer1cho - Én sem találtam napló gyorsgombot. És igen, ha valamit fejlesztesz, akkor mindenki megkapja (hacsak nem vala specifikus upgrade), de azon túl nem lehet variálni, csak azt, hogy melyik küldetésen ki mit markoljon fel a fegyvertárban (de mindenből van 3 darab).
(#487) Vistaboy - Hahh, dialógusok. Nekem Liara körbenyalta a gázszűrőket.

Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest