- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Mi a fasz van? Csak azért, mert igazam van? Szánalmas, hogy engem tartanak hülyének, mert nem lopom a játékokat...igazad van, ugattak már le, de szerencsére csak a fogyatékos része aki elég bunkó ahoz, hogy tőőtccssee a játékot (az ő szavuk az én szememben kb semmit se ér), mert a 200k+ értékű PC-je mellet már nem jut pénz egy 8k-s játékra...komolyan mondom szánalmas amit jó pár ember művel.
sztem ha valaki takarékoskodó típus nem fogja érdekelni az unintelligens beszólásaid, pláne befolyásolni
vedd tudomásul h Magyarországon az embert meglopják ezerrel nap mint nap (a politikusok, adózunk de csak a feneketlen kútba dobjuk a zsetont), tehát erkölcsileg sokan fel vannak jogosítva h "meglopjanak" másokat. Ha svájcban élnénk valszeg nem fájna senkinek az a 8K és vígan megvennénk. Ez a meglopás dolog is sántít, kárt végülis nem okozol neki ha letöltöd, már ha az kár h nem tömöd te is az amúgy is milliós profitokat termelő cég zsebét, te pedig szegény magyarként 3 hétig párizsin élsz emiatt h ők porschékat vegyenek. Szal vedd meg ha akarod, de akkor ne fájjon neked az h a szomszéd ugyanazt kapja 0 Ft-ért, vagy akkor ne vedd meg nekem mind1 csak ne szóljál be
az fáj neked h te pénzt adsz ki más meg nem ugye?
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mikrotik routerek
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az fáj neked h te pénzt adsz ki más meg nem ugye?