Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
TheDj
csendes tag
fúú ember...nem!!! Értsd már meg, hogy azt gondoltam LAIKUSKÉNT hogy ezzel a problémával már találkoztak és hogy nem nehéz megoldani! TÉVEDTEM! mit mondjak még??!
Igen, úgy gondolom a világ más országaiban az LG vagy más gyártó továbbra is ragaszkodna ahhoz, hogy az ő terméke maradjon a lakásban és talán valamilyen megoldást ajánlott volna! -
TheDj
csendes tag
igen...jellemző...itt mindig csak a nehézségek vannak. Egy normális alternatíva, egy ajánlat vagy bármi...semmi... Majd írok az LGnek levelet, hogy ne haragudjanak hogy a monitor mellé vettünk egy TV-t.
Azért megnéznélek, ha a saját bőrödön tapasztalnád ezt vajon akkor is ilyen nyugodt volnál és nem dühítene a plusz idő, a plusz munka és a plusz pénzkiadás, miközben a saját szórakoztatásodra adtál ki nemkevés pénzt...? -
TheDj
csendes tag
valóban már nem arról szól,ami miatt megnyitottam a témát, mostanra azonban átcsapott az én hülyézésembe... Az viszont továbbra is nyitott kérdés számomra, hogy az LG-t miért nem érdekli ez a probléma. Tudtommal minden cég,aki háztartási cikkekkel foglalkozik (és jórészt az a cég is amelyik nem) a felhasználó megelégedettségét tartja szem előtt.
Ha érdekelné az LG-t akkor lehet nem ilyen félvállasan intézné el. Titeket ez a kérdés nem érint, nem a Ti problémátok, nem a Ti pénzetek, így könnyű és abszolút jogos engem hülyének nézni. Azért ha belegondoltok, 150ezer forint nem terem minden bokorban, apámnak ez többhavi spórolás eredménye, így kicsit dühítő amikor a beüzelemés és a szájtátás után egy ilyen apró problémába ütközik az ember és utánna még hallgatja a sok fellengzős, félvállas választ a telefonban. Majd mindezt a tortúrát követően kiderül, hogy megoldhatatlan a probléma, holott technikailag abszolút kivitelezhető (persze laikusan gondolom ezt).
Nagyon érdekes mindemellett, hogy a gyerekkori barátomnál kb 4 Panasonic cucc van egy állványon. (DVD lejátszó, DVD felvevő, erősítő és egy "pici" TV) Mindegyikhez 1 távirányító,de ebből 2vel az összeset lehet vezérelni, persze külön-külön. -
TheDj
csendes tag
elnézést, ha megzavartam a személyes aurád. Csak gondoltam a XXI. században nem lehetetlen az ilyen, főleg mióta kitalálták a tanítható, univerzális távszabályzókat. Érdekekelne, hogy azok hogy működnek és hogy lehet az hogy az adó egység több frekvencián is képes működni. Elmondanád nekem, ha már úgyis annyira okos vagy és ha már ennyire értesz hozzá?!
-
TheDj
csendes tag
mondjuk csak annyi, hogy kissé felháborítónak találom hogy az LG magyarország ennyire lesajnálja a témát. Lehet az LGnek mit sem számít, de azért mégiscsak 210ezer forintról van szó! Ha az ember szeretne egy adott márkában maradni, akkor miért nem lehet valami megoldást találni erre?!! Arról már nem is beszélek hogy vadi új TVket miért szerelnek ugyanazzal az infrával, amikkel a monitorokat 2éve illetve hogy a TVbe hogy kerül egy monitor infrája??! Valóban ennyire elvárhatatlan dolgok ezek? Legalább típusra ( TV vagy monitor ) bontsák szét a távvezérlést!
-
TheDj
csendes tag
Sajnálatos dologgal kellett a mai napon szembenéznem: nagyjából eddig az LG márkával nem volt problémám és gyakorlatilag a mostani is csupán értetlenségemnek ad igazi hangsúlyt.
Édesapámat 2éve karácsonyra egy M1917es TFT monitorral leptem meg, amin megtalálható a d-sub, a dvi és sok egyéb csatlakozó mellett COAX bemenettel is rendelkezik, vagyis önálló TVként is használható. Emellé egy nagyon egyszerű és pratikus távirányítót csomagoltak.
A múlt héten vasárnap apám elhatározta, hogy lecseréli régi TVjét és vesz egy 16:9 LCD-t végre. Mivel nagyon meg volt elégedve a monitorával 3-4 TVtípus közül ismét az LG mellett döntöttünk. Hozzáteszem én is, hiszen ha apám kezében nem romlik el valami az csak jó lehet! Nagy boldogan hazavittük és üzembehelyeztük, megnéztünk rajta pár dolgot, beállítást, próbálgattuk a lehetőségeket. Majd mikor nem 20centire ültem tőle, hanem kissé távolabb mentem, meglepődve tapasztaltam hogy a TV távirányítója a monitort is szabályozza. Igen, ez valóban vicces,de talán nem meglepő. Az alapvető kiindulási alap, hogy a TV és a monitor egyidőben van legtöbbször használva, viszont jó volna ha békében lehetne csatornát váltani.
Felhívom az ügyfélszolgálatot, ahol valami vagy nagyon betépett vagy magyarul nem tudó ember vette fel a telefont. Elmondom neki a problémám, elkéri az adataimat majd azt mondja: utánajár és vissza fog hívni. Nos, ő azóta is telefonál...
Két óra múlva ismét felhívom őket, ekkor már sikerült elkérnem egy szerviz telefonszámát, dehát fél 5 után 3 perccel teljesen esélytelen, hogy bárki is felveszi 86 csöngés után is a telefont. Így hát ma reggel felhívom a szervizt, vázolom a bajom: majd nemes egyszerűséggel közlik, hogy nem tudnak vele mit csinálni...
Számomra ez egy kicsit meglepő de korántsem mulatságos: adott egy márka, ami nagyon jól működik és eddig azt hittem - talán laikusan - , hogy jó a támogatottsága itt Magyarországon. Valahogy nehezen hiszem, hogy először találkoznak ezzel a problémával. Nem vagyok otthon a TV-kben, de lelki szemeim előtt úgy képzeltem hogy kijön egy muksó, rádug valami kütyüt a készülékre és átállítja az infrát, majd dolga végeztével átnyújt egy új távirányítót. Rosszabb esetben nekünk kell elvinni a szervízbe. De hogy ennyire félvállasan intézzenek el 150+60 ezer forintot és magát a márkahűséget sosem hittem volna! (elvégre nem magyar cég)
Aktív témák
- Samsung C49RG94SSP Monitor 120hz
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 24col 144hz
- LG UltraGear 27GS85QX-B Gamer Monitor! 27"/Nano IPS/2k/200hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR400
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest