- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
most néztem meg egy gépen, mutatja rendesen a set után, persze a show hidden devices-t így is be kell pippantani
meg persze a devmgr_show_nonpresent_devices érték a my computer alatt is felvehető, így nem kell mindig parancssorba pötyögni, de ez már egyéni ízlés kérdése
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Netsh-ból lehet, hogy megoldható.
-
lapa
veterán
ha mást elfogad, nem jó az? egyébként eszközkezelőből nem lehet eltávolítani? utána regedit-ben rákeresel az ip-re (bár ez elég gyengécske húzás, gondolom nem stringben tárolja...), hátha...
-
c41r0^
őstag
Hi!
A sztori a következő:
Domainen belüli gép, win2000, realtek8139 chipes hálókártya. Meghal az alaplap, új alaplap szervál (ugyanúgy VIA chipsetes ECS, de nem ugyanaz a típus), win2000 nem fagy ki boot közben, driverek telepít - minden megy.
csakhogy
mivel volt beállítva előző hálókártyának statikus IP cím -192.168.0.1-, ezért most az új eszköznek nem lehet a 192.168.0.1 IP-t adni, mert tudja, hogy volt egy ilyen beállítás egy másik hálókaresznak, és IP ütközés miatt feljön, hogy akarok-e alternatív IP-t ennek a hálókaresznak. Ha azt mondom, hogy nem, akkor nagy nehezen elfogadja, de ipconfig alapján nem ad IP-t a kártyának. Csak úgy tudtam eddig megoldani a problémát Win reinstall nélkül, hogy más IP-t adtam, nem 192.168.0.1-et.
gondolkodtam azon, hogy lehet vissza kéne tenni az új alaplapba a régi hálókártyát, felismeri azt a kapcsolatot, és akkor lehet uninstallálni, de olyan ritkán kerülök a géphez (egy könyvelőé...), hogy eddig erre még nem volt időm
5letek?
Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest