- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Usgyi
aktív tag
Ez az árazás dolog szerintem csak nézőpont kérdése. Engem nem a drágulás zavar, hanem, hogy a fizetésünk nem követi ezt le. Minden drágul, értelemszerűen a belépő kategória is magasabb szintre emelkedett..
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
-
Algieba
őstag
45 ezerért vettem egy év eltéréssel két remek okostelefont, mindkettő hibátlanul teszi a dolgát: Xiaomi Mi 9 Lite és Google Pixel 2XL. Előbbit barátom használja, utóbbi a jelenlegi fő mobilom. Igáslovam a Motorola E7 Power. Számomra egy időre kifújt a mobil technológia, hiszen a régebbi készülékek is működnek és mindent tudnak, amire szükségem van.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Jellemzően az "alacsonyabb néprétegekben" van jelen az elhízottság...
Arra gondolsz, h egyes kasztokban a nagy pocak a tekintély jele?Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Silenzio
addikt
Jellemzően az "alacsonyabb néprétegekben" van jelen az elhízottság. Nagyon nem mindegy, mit eszel, és persze, hogy mit iszol.
Van olyan cimborám, aki sohasem venne használt telefont, de nem is szeretne sokat költeni rá. Szerintem ez a covid óta elmebeteg gondolat. 2020 óta érdemi fejlődést csak az Apple tudott felmutatni, a többiek azonos árért kevesebbet adnak, rosszabb specifikációt, szarabb kamerát stb. És az Apple-t is csak azért emelem ki, mert 2 év alatt ugrásszerűen nőtt a képalkotói teljesítménye. Igaz, tavaly már jókora áremeléssel.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Noukoum
veterán
válasz GothGuardian #32 üzenetére
Azért az 1-2 hónap picit nagyon túlzás. A verseny korlátozása pedig mindig nagyon nehéz történet, itt sincs másként.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
GothGuardian
csendes tag
Konkrétan ezt nyersanyag és erőforrás pazarlásnak találom. Miért engednek egyáltalán forgalomba ilyet az illetékes hivatalokban dolgozók? Megveszi valaki, 1-2 hónap múlva kidobja a kukába...
-
janeszgol
félisten
Most oszinten. Ha az euro csak 300 ft lenne, ki fizetne 36 ezret erte? Plusz az apro, de ez 36-ot sem er meg.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz aprokaroka87 #28 üzenetére
Az alsó kategória szerintem lassan egy kín lesz a gyártóknak... Kicsi árrés miatt vagy mindenből szart kapunk, vagy eltűnik lassan.
Vagy a mostani opció, hogy feltolják az árat ..
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Itt vajon hány százalék a Nokia felár?
30-40?Egyébként meg az alsó kategória egyre inkább elmarad még a saját szintjéhez képest is.
[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
van egy mondas :
"Bizonyos szint felett nem megyunk egy bizonyos szint ala."
.
Szegyen, hogy hova sullyedt a Nokia, mi volt regen es mi lett most. Szegyen. Uriemberkent is kiszalhattak volna a piacrol, de nem, inkabb ez az alpari igenytelenseg...A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
bollokcs80
Korrektor
-
ez már lassan "mit egyek" topic...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
-
Tényleg az. Rossz minőségű élelmiszerek. Régebben átjártunk élelemért (+20 éve kb.) most meg már ehetetlen csak aki hozzá van szokva nem veszi észre. Megoldás külföldön kell vásárolni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
adamklark
senior tag
válasz Plazmacucci #3 üzenetére
ez mindenhol drága, egy vacak telefon
-
Graphics
Jómunkásember
Egyszerű a matek. Nem kell új telefont venni.
A gyártók majd belassulnak szépen.
@pusszycat: Az infláció többféleképpen valósulhat meg az élelmiszerekben...
Drágábban szarabb minőségűt kapsz, magyarán eszed a szart.Hozzáteszem a hazai élelmiszerek minősége kritikán aluli... Csak az emberek a gyorsan együnk vmit elv miatt mindegy mit esznek...
[ Szerkesztve ]
-
browned
csendes tag
Nem is értem ezeket az ipari hulladékokat miért gyártják le... hova adják el? Ki veszi meg?
-
prabhu
senior tag
-
-
-
Bennyboy
őstag
válasz Plazmacucci #3 üzenetére
sztem is. Kíváncsi vagyok hogyan tudják majd a munkáltatók követni ezt az iszonyú inflációt. Egy 32-es pizza is 3500Ft. Sokszor elszörnyedek ha elmegyek bevásárolni. Nem tudom mikor fogom megszokni, ha lehet ezt egyáltalán.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
félisten
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
Nem a telefonok drágák, mi keresünk keveset.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
A legegyszerűbb Nokia helyesen. Azért én olcsóbban jobbat vettem ennél Motorola E32S anyámnak.
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
Röhejes, szánalmas, ipari hulladék.
B.Cs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest