- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuszinho
őstag
válasz
MrChris #11178 üzenetére
Van különbség. Akit érdekel, meg is tudja nézni az oldalon, mert nagyon jól illusztrálva vannak a szerelések.
"Caution! The older versions of the Zuiko-OM 50/1.8 , 28/2.8 and 40/2.0 cannot use our standard OM Zuiko-Nikon Bayonet. You would have to use our special bayonet for these lenses. Please check the version of your lens comparing it with our instructions pictures."
-
szuszinho
őstag
Megtaláltam a szükséges adaptert, és egy jó kis leírást a szereléshez. Keresgélek még, mert 66 juró ez a bajonett
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Van egy Olympus 50-es OM obim, amit nagy szeretettel használtam még a Panán. Szeretném használni Nikonon is. Érdemes hozzá adaptert (és milyet) vennem, vagy nézzek inkább M42-es obit + adaptert? Azzal tisztában vagyok, hogy végtelenem nem lesz.
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Helios 81H 50/2 objektívvel vannak tapasztalatok? Mi a difi az N, illetve a H jelölés között?
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Vettem egy Oly 50mm 1.8-at, és kaptam hozzá egy foto care auto 2x teleconvertert. A converter tiszta dzsuva. 3-3 kis csavart látok a két végén. Ha ezeket kicsavarom, nem fog darabokra hullani az egész? Gondoltam kitisztítom, ha már van egy ilyenem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest