- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuszinho
őstag
válasz
MrChris #11178 üzenetére
Van különbség. Akit érdekel, meg is tudja nézni az oldalon, mert nagyon jól illusztrálva vannak a szerelések.
"Caution! The older versions of the Zuiko-OM 50/1.8 , 28/2.8 and 40/2.0 cannot use our standard OM Zuiko-Nikon Bayonet. You would have to use our special bayonet for these lenses. Please check the version of your lens comparing it with our instructions pictures."
-
szuszinho
őstag
Megtaláltam a szükséges adaptert, és egy jó kis leírást a szereléshez. Keresgélek még, mert 66 juró ez a bajonett
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Van egy Olympus 50-es OM obim, amit nagy szeretettel használtam még a Panán. Szeretném használni Nikonon is. Érdemes hozzá adaptert (és milyet) vennem, vagy nézzek inkább M42-es obit + adaptert? Azzal tisztában vagyok, hogy végtelenem nem lesz.
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Helios 81H 50/2 objektívvel vannak tapasztalatok? Mi a difi az N, illetve a H jelölés között?
-
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Vettem egy Oly 50mm 1.8-at, és kaptam hozzá egy foto care auto 2x teleconvertert. A converter tiszta dzsuva. 3-3 kis csavart látok a két végén. Ha ezeket kicsavarom, nem fog darabokra hullani az egész? Gondoltam kitisztítom, ha már van egy ilyenem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest