-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astrasattila
tag
válasz
Rapid136 #13480 üzenetére
Köszönöm szépen, ez a következő lépés, hogy egy 81N - M landoljon nálam. De, szeretném használni addig is a meglévőt, csak ötletem sincs, honnan keríthetnék egy méretpontos alátétet. Átnéztem a barkácsboltok kínálatát, nem találtam sem gumiból, sem fémből olyan alátétet vagy gyűrűt, ami méretileg passzolna.
-
Astrasattila
tag
Szervusztok!
Helios-szal kapcsolatosan lenne kérdésem. A keresővel nem jártam sikerrel. Adott egy Helios 44M-4, Nikon D7100 és nincs persze végtelen. Segítséget kérnék, hogy a hátsó lencsetag alá honnan tudnék egy megfelelő méretű alátétet venni? Próbálkoztam néhány tömítéssel, de a vastagsággal gondban vagyok, mégha átmérőben jó is. Csaptelephez való tömítés jellegű dologgal. Szóval, egy méretpontos tömítést keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon LEGRIA HF G25 Full HD
- Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM teleobjektív -Újszerű-
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- GoPro HERO 12 Black akciókamera - 3 akku + tartozékok
- Eladó Nikon D5300 ajándék FIX 50-es obival (Autofokusz nemműködik)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest