- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
válasz
tozso76 #3262 üzenetére
A Pentacon jobban CA-zik nyitva, rekeszelve már jó. A Jupiter nyitva élesebb is, rekeszelve viszont a Pentacon jobb. Viszont a Jupiter nagyon nem szereti az ellenfényt (flare, kontrasztvesztés stb.). A Pentacon jobb ebből a szempontból, főleg a késői példányok (auto/electric).
Innen vagyok ilyen okos: [link]
A Pentacon javára szól még, hogy majd' 40 dekával könnyebb!
Nekem egy Pentaconom van, de aktívan csak filmes vázon használtam, ott jó volt az áráért. Digitálison csak asztrofotózáshoz vettem elő, az meg más műfaj.
Szóval nehéz döntés. A legjobb lenne, ha mindkettőből szereznél egy példányt, aztán majd meglátod, hogy melyik jön be jobban a mindennapokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Captain Blood teszt
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest