- Mobil flották
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
válasz
tozso76 #3262 üzenetére
A Pentacon jobban CA-zik nyitva, rekeszelve már jó. A Jupiter nyitva élesebb is, rekeszelve viszont a Pentacon jobb. Viszont a Jupiter nagyon nem szereti az ellenfényt (flare, kontrasztvesztés stb.). A Pentacon jobb ebből a szempontból, főleg a késői példányok (auto/electric).
Innen vagyok ilyen okos: [link]
A Pentacon javára szól még, hogy majd' 40 dekával könnyebb!
Nekem egy Pentaconom van, de aktívan csak filmes vázon használtam, ott jó volt az áráért. Digitálison csak asztrofotózáshoz vettem elő, az meg más műfaj.
Szóval nehéz döntés. A legjobb lenne, ha mindkettőből szereznél egy példányt, aztán majd meglátod, hogy melyik jön be jobban a mindennapokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Canon EF 11-24mm f/4L USM objektív -Újszerű-
- Sony FE 24mm 1.4 GM
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged