- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
válasz
raczger #8920 üzenetére
Szerintem hibátlanul sem ér többet 28-30e Ft-nál, de lehet, hogy a divat még feljebb vitte az árát. Az SMC Pentax-M 50mm F1.4-ek meg ott figyelnek indexen, jófogáson is 24-25e Ft-ért hirdetve...
-
estikornel
tag
válasz
raczger #8315 üzenetére
Nekem van 44-2 és 44M is, a 44-2t jobban szeretem mert tényleg kerek a bokeh viszont meg kéne zsíroznom hogy frankón lehessen állítani a fókuszt mert baromira szorul. A 44M más elrendezésű és kapcsolós, azt jobban szeretem használni de szebb képe részemről a 44-2-nek van. Olcsóbb is, bár én utóbbit 3500ért vettem vázzal együtt, a másikat pedig 4ezerért.
-
fefe9
tag
válasz
raczger #8313 üzenetére
Egy Helios 44 kezdésnek általános használatra, ismerkedni jó lehet, a szebb példányokat 7-8 ezer körül ki lehet fogni (hardverapró, index adok-veszek, facebook csoportok, esetleg bolhapiac, régiségvásár).
Nem tudom, használtál-e már régi üvegeket, ha nem, ez a cikk elég jó összefoglaló szvsz.: Manuális lencse digitális vázon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA® driverek topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LED világítás a lakásban
- BestBuy topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Fujifilm X
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Canon EF 17-40mm F/4 Fullframe obi
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest