- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Kétféle Pixel 4 mutatkozott be
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem ártanak az elemek a Realme 15x-nek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
No, a szetszedesig el is jutottam, csak tul sok az alkatresz.... nem tudjatok, mi az, amit feltetlen meg kell tartani a sok kozul?
Addig eljutottam, hogy a felsosorban a kozepso bigyo minden keppen kell. (Meg fokepp a tole balra levo.) Ami jobbra van, az akkor kene, ha a vazban lenne motor, ami allitgatja a blendet, de nekem olyan nincs. Ami alul van balra, az meg hatarolja az allitgatast, meg megvezeti az allitgato gyurut. Ezeket lehet, hogy ki is hagyhatnam, nem tudom. Ami meg alul jobbra van, az maga a bajonet. (Szep fenyes, jo lenne helyette egy ugyan ilyen szep fenyes fem bajonet gyuru...) Az uj gyuru sajnos egy csunyacska muanyag, teljesen szet kell faragnom, hogy bemenjen a helyere, es sajnos nem fogom tuni az oszes rogzito csavart becsavarni.
Mennyire gaz az szerintetek, hogy az a harom csavar hianyozni fog?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest