-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
daniduke #6902 üzenetére
én mft-n használok, valszeg apsc-n kb. annyi lesz az eltérés, hogy jobban fog vinyettálni...
képminőség: nagyon vinyettál, széleken ken, nagyon CA-zik, kopott a képe, ellenfényt nem bírja, cserébe középen szép éles, és tud "swirly bokeh-t", szal játszani nagyon jó de semmi komolyat nem kell elvárni tőlemakróra viszont fura módon tűrhető, csak minden egyes darabnak más a közelpontja
építési minőség: full fém, az enyémben rengeteg a rekeszlamella és lekerekítettek, cserébe nagyon kell kímélni, nekem már kettő tönkrement, ha picit megfut a fókuszgyűrű pl. amikor csavarod fel az adapterre és próbálod enyhén rászorítani, akkor b*xhatod, többé nem lehet fókuszálni veleaz adapterrel vigyázni kell, mert nekem amit velük adtak rosszak voltak, külön kellett vegyek... ezeket lőttem vele: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest