Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tufako
tag
válasz
Zozzant
üzenetére
Egy 50 mm-es Kobo objektívről van szó, inkább csak próbálgatás, mert ez van kéznél. M módban működik a dolog, nem elég egy pillanatra megnyomni a zöld gombot.
A hiba jobbára bennem volt, meg a használati utasításban, ami az Av módot írja. Az M mód végül is nem idegen tőlem, mondom, nagyon sokáig analóg gépekkel dolgoztam, tehát nem vagyok elkényeztetve automatikailag, meg be kell vallanom töredelmesen, ahol lehet, mellőzöm is, de tudom, kellemes kényelmi funkciók vannak, de még az AF optikát is manuálisan szeretem beállítani. Gyári hibás vagyok, na, ennyi.Köszönöm mindenkinek a gyors segítő reagálást, rávezettetek a helyes megoldásra, jár nektek egy-egy nagy korsó virtuális sör.

Új hozzászólás Aktív témák
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- Think Tank Retrospective 10 - Prémium fotós válltáska
- Hoya HD Filter CIR-PL 58 Digital - Prémium cirkuláris polárszűrő + Dörr Advanture filter tartó
- Nikon AF-P DX Nikkor 10-20mm f4.5-5.6G VR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A hiba jobbára bennem volt, meg a használati utasításban, ami az Av módot írja. Az M mód végül is nem idegen tőlem, mondom, nagyon sokáig analóg gépekkel dolgoztam, tehát nem vagyok elkényeztetve automatikailag, meg be kell vallanom töredelmesen, ahol lehet, mellőzöm is, de tudom, kellemes kényelmi funkciók vannak, de még az AF optikát is manuálisan szeretem beállítani. Gyári hibás vagyok, na, ennyi.