Hirdetés
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tua
tag
válasz
Matska
üzenetére
Pontosan csatlakozik, szerintem nem ezzel van a probléma. Takumar 50mm f1.4-el, egy Heliosszal illetve egy Jupiter 37AM-mel használom. Bizonyos helyzetekben teljesen jó, míg máskor előjön és sehogy se lesz éles a kép.
80hun: ha rosszul van beállítva a gyújtótáv, az okozhat ilyet? Mert sima lencse nélküli adapternél is néha elfelejtem beállítani, mégse szokta ezt produkálni. Nem peakinget szoktam használni, hanem alapból belenagyítok. És fontos, hogy nem utólag lesz ilyenkor elmosódott a kép, hanem már a kijelzőn és a keresőben se sikerül élesre állítani... Sima adapterrel sose volt ilyen problémám, pedig sokat manuálozok mostanában.
Idegesítő, mert igyekeztem reprodukálni a problémát, mégse nagyon sikerült. Így pedig duplán szívás, amikor portrézás közben jön elő. Arra még nem sikerült rájönnöm, hogy ez távolsághoz kötött, vagy fényviszonyokhoz (esetleg mindkettőhöz)... Ami érdekes, hogy a Jupiteremmel (37AM) egész szépen működik, azzal nagyon ritkán csinálja ezt. Kénytelen leszek még tesztelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Óvodások homokozója
- VGA kibeszélő offtopik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- MCDODO T03 fejhallgató
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest