Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
tvamos
üzenetére
Nem muszáj 2-300k-t kiadni, én most is 35k-s géppel fotózok és agyalok egy fujin, de azért sem fogok 50-60k-nál többet kiadni

Amúgy meg lehet frigid vagyok, de én eddig bármit próbáltam nekem mindíg elmaradt a huha! érzés, sőt, vegyük példának az a7s-t (legutóbb az volt nálam kölcsön), én őszintén meglepődtem, hogy ahhoz képest, hogy 10-15x drágább használtan ebayen mint a panáim, egyáltalán nem pakoltam magam alá tőle. Oké, nagyon szerettem azt a vázat amíg nálam volt, tényleg kva jó, de ha a g3 vagy g6 mellé raktam abszolút nem tűnt űrhajóbbnak mellettük, nagyobb a szenzor, sokkal jobb magas iso-n, de dióhéjban ennyi, sőt van amiben gyengébb mint a pannyk. A csúcs vázak is csak eszközök, fényképezőgépek, van amiben többet nyújtanak és ezért drágábbak, kb ennyi, varázslatot kár várni tőlük, szerintem az igényeid alapján vásárolj, úgy jársz a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Steam Deck
- Call of Duty: Black Ops 7
- BMW topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest