Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
tvamos
üzenetére
Nem muszáj 2-300k-t kiadni, én most is 35k-s géppel fotózok és agyalok egy fujin, de azért sem fogok 50-60k-nál többet kiadni

Amúgy meg lehet frigid vagyok, de én eddig bármit próbáltam nekem mindíg elmaradt a huha! érzés, sőt, vegyük példának az a7s-t (legutóbb az volt nálam kölcsön), én őszintén meglepődtem, hogy ahhoz képest, hogy 10-15x drágább használtan ebayen mint a panáim, egyáltalán nem pakoltam magam alá tőle. Oké, nagyon szerettem azt a vázat amíg nálam volt, tényleg kva jó, de ha a g3 vagy g6 mellé raktam abszolút nem tűnt űrhajóbbnak mellettük, nagyobb a szenzor, sokkal jobb magas iso-n, de dióhéjban ennyi, sőt van amiben gyengébb mint a pannyk. A csúcs vázak is csak eszközök, fényképezőgépek, van amiben többet nyújtanak és ezért drágábbak, kb ennyi, varázslatot kár várni tőlük, szerintem az igényeid alapján vásárolj, úgy jársz a legjobban.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest