Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Tudom, hogy futott, de akkor csak a bajonettről volt szó
. Most az érdekelne, hogy az 50-esen kívül még melyik 4 lamellás, mert szívesebben vennék 75-öst, vagy még hosszabbat. A 75-ös pl. zavaros, mert van belőle sok lamellás is, így amiket ebayen árulnak fogalmam sincs milyenek
. No de akkor rákérdek az eladóra szerintem.
Arra viszont még mindíg kíváncsi lennék, hogy mit lehet velük fotózni, a flickr-en pl lehet találni gombás képeket, de sehol nem írja, hogy át kell-e alakítani hozzá, vagy közgyűrűzve van-e vagy mi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Most az érdekelne, hogy az 50-esen kívül még melyik 4 lamellás, mert szívesebben vennék 75-öst, vagy még hosszabbat. A 75-ös pl. zavaros, mert van belőle sok lamellás is, így amiket ebayen árulnak fogalmam sincs milyenek
. No de akkor rákérdek az eladóra szerintem.