Hirdetés
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesus
senior tag
Így van, egy Nikon D50-re mennek (minden hátránnyal tisztában vagyok ezzel kapcsolatban). Az objektív topicból vettem a "csoportokat" pusztán a formalitás, illetve a megkülönböztethetőség kedvéért, elnézést a pontatlanságért

#9073 jjeahh: Lehet nem csináltam teljesen egyértelműre, amik vastagon vannak szedve, azokat szeretném majd idővel/javaslattól függően beszerezni, a többi van az én tulajdonomban (tehát TAIR már van itthol
). Az Industar-t én se érzem erősnek, csak a miheztartás végett raktam bele. A drágább optikák jövőbeni tervek, hogy ha már veszek akkor valami jót vegyek, a Samyangra pedig ránézek 
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Sony PSP
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Magisk
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330: i5-8250U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

). Az Industar-t én se érzem erősnek, csak a miheztartás végett raktam bele. A drágább optikák jövőbeni tervek, hogy ha már veszek akkor valami jót vegyek, a Samyangra pedig ránézek