- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- iPhone topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JuhG24
csendes tag
Üdv!
Nemrég vettem egy Helios 44-2-t, szépen működik is, csak egy kérdésem lenne hozzá. Valamiért az f értékek fordítva vannak felírva rá, vagyis amikor odacsavarom a 2-höz, akkor bezárul, majd ahogy elcsavarom a nagyobb számokhoz, akkor nyílik ki teljesen. (ugye attól függ, hogy a másik, kattanós csavarót meddig csavarom el, ha pl a 8-asig, akkor amikor a 2-esnél a pötty, akkor van bezáródva és ha a 8-asnál, akkor pedig teljesen nyitva)
Ezzel az is a baj, hogy a rekeszállások között nem egyenlő a távolság, így nem tudom pontosan beállítani, csak ha a kattanós csavaróval csinálom. (bocs a fura megfogalmazásokért, nagyon kezdő vagyok)
Nem teljesen értem, hogy ennek milyen célja lenne, ha direkt van, ha meg nem, akkor hol a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest