Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Yettel topik
- Dobja az ARM a Cortex megnevezést
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Ilyen lesz a Nothing Ear (3)
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Planart eladtam... ezt megtartom. Az ÉN kritériumaim alapján ez jobb. Nekem. Nem azt mondom jobb mint a planar. Azt mondom teljesen nyitva ez a darab itt jobb mint bármi ( f2 vagy alatta ) amit teljesen nyitva próbáltam. Nincs az hogy jó hogy 1.7 de minek mikor szinte használhatatlan itt.
Tess egy raw kézből szintén. nem az első amit mutogatnék, de melós gépen csak ez van ( tegnap pont töröltem a kártyáról e előtt a széria előtt )
Az árával az a helyzet hogy ha megnézed pentaxforumon pl elég nagy becsben van ez is. innentől akinek van olyan árat is kér érte. Sajnos google egyre inkább kiöli a titkos esélyesek jó pénzért megszerzésének esélyeit.
Ma még jön kézhez két másik 50es. hétvégén alkotok valami összehasonlítást. nemtudom. meglássuk.
Copass: A virág az KROP
100% az eredeti képből. és mondom. 350d. Azért az nem most volt...Futok én, de ugye előbb a biznic aztán az ámokfutás
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Túraautó topik
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest