Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
HollyBoni
üzenetére
én is így gondoltam
ráadásul előbbi új, és direkt mft-re van...viszont kissé sok pénz számomra egy halszemért...vagyis nyilván a legkevesebbet használt obim lenne, és ha annyi pénzt már üvegre szánnék, akkor inkább a manuál 50-esemet váltanám le egy 45/f1.8-as m.zuikoval...az előbbi hozzászólásomban mikor halszemekről érdeklődtem, nem voltam képben az öreg m42 halszemek áráról...bocsi
ezért inkább a manuál 80mm+ obikról, illetve manuál zoomokról érdekelne a véleményetek mft vázon...na meg az fd fit 24mm f2.8-ról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- DJI Osmo Action 2 Dual Screen +Power Combo akciókamera rengeteg tartozékkal
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők (6600 / 6960 / 9575 / 14600 expoval )
- Eladó tökéletes állapotban lévő Nikon D3200
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ráadásul előbbi új, és direkt mft-re van...viszont kissé sok pénz számomra egy halszemért...vagyis nyilván a legkevesebbet használt obim lenne, és ha annyi pénzt már üvegre szánnék, akkor inkább a manuál 50-esemet váltanám le egy 45/f1.8-as m.zuikoval...az előbbi hozzászólásomban mikor halszemekről érdeklődtem, nem voltam képben az öreg m42 halszemek áráról...bocsi
ezért inkább a manuál 80mm+ obikról, illetve manuál zoomokról érdekelne a véleményetek mft vázon...na meg az fd fit 24mm f2.8-ról...