Hirdetés
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Portréra fantasztikus, sőt. De rekeszelve tájrészletek ábrázolására is igencsak jó obi. Meg mindenre, amire a gyújtótávja megfelel.
Itt pl kapásból érdemes a legfelső pár képet megnézni: [link]
Ha tudsz angolul, itt elég sok infót olvashatsz róla, igaz, akik ide írnak, Pentax vázon próbálták, de ez ugye nem túlzottan befolyásolja, hogy az obi mit tud
De ha nem tudsz angolul, akkor is, a képek itt (is) magukért beszélnek: [link]Annyit még hozzátennék, hogy több verziója is van ennek az obinak, bár, amennyire én tudom és tudhatom személyes tapasztalatokból, az élességet annyira nem, inkább a színrajzot befolyásolja, hogy melyiket fogod ki.
Pár képet még én is tudnék keresni, ha a fentiek nem lennének elegek, ugyanis véletlenül nekem is van egy

Új hozzászólás Aktív témák
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- Tamron 11-20mm f/2.8 Di lll-A RXD Sony E
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.28
- Új MSI GF63 Thin 15 FHD IPS 144Hz i7-12650H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De ha nem tudsz angolul, akkor is, a képek itt (is) magukért beszélnek: