-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Sziasztok!
Asztrofotós topikból jöttem, talán itt jobban passzol a kérdésem.
Szemezek egy 12 mm-es Samyang obival, amit egy EOS 1100D-re tennék fel (ne bántsatok miatta, még csak tanulok
).
Első sorban tejút fotozásra használnám, amire a 12 mm-es fúkusz ideális, a fényere is rendben van, árban sincs túlságosan elszálva. Leírás szerint MILC vázakhoz való, de én DSLR-en használnám. Okozhat ez valami problémát? Értem ez alatt pl, hogy nem fér el a tükör, vagy bármi ilyesmi? Vagy simán felcsattinthatom a helyére, nem lesz gond?
A másik, amiben nem vagyok még otthon, a bajonettek világa. Érzésem szerint kelleni fog egy adapter az EOS vázra, hogy fogadja a Canon-M objektívet. Nincs erről egy épkézláb, érthető leírás valamerre?
Köszi szépen a segítséget
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Építő/felújító topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Lexus, Toyota topik
- Packeta
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Sony SEL FE 50mm F1.8
- Alacsony expós, nagyon szép állapotú D7200 + fix35 objektív és kit obi eladó táskával,tartozékokkal!
- Eladó Canon eos 700d fényképezőgép
- Sony A7 III Fullframe kamera, Smallrig, Portrémarkolat, 20eexpo
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest