- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz
Muerte68 #11941 üzenetére
Ahogy néztem annyira karcos volt az a lencse, hogy annak már kb minden mindegy. A történet maga jó, csak nehogy valaki komolyan vegye.
(Tórium tényleg rádioaktív. Az egyetlen természetes izotópja a Th-232-nek durván 14 milliárd év a felezési ideje, szóval azért nem kell a bokáját összefosnia senkinek miatta.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Sziasztok!
Asztrofotós topikból jöttem, talán itt jobban passzol a kérdésem.
Szemezek egy 12 mm-es Samyang obival, amit egy EOS 1100D-re tennék fel (ne bántsatok miatta, még csak tanulok
).
Első sorban tejút fotozásra használnám, amire a 12 mm-es fúkusz ideális, a fényere is rendben van, árban sincs túlságosan elszálva. Leírás szerint MILC vázakhoz való, de én DSLR-en használnám. Okozhat ez valami problémát? Értem ez alatt pl, hogy nem fér el a tükör, vagy bármi ilyesmi? Vagy simán felcsattinthatom a helyére, nem lesz gond?
A másik, amiben nem vagyok még otthon, a bajonettek világa. Érzésem szerint kelleni fog egy adapter az EOS vázra, hogy fogadja a Canon-M objektívet. Nincs erről egy épkézláb, érthető leírás valamerre?
Köszi szépen a segítséget
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest