- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Lathronos őstag válasz  #16820480

üzenetére #16820480

üzenetéreEzek szerint a CPU-t és GPU-t bele se számolja. Itt van egy fogyasztás összegző, ami pontosabb adatokkal szolgál. 
- 

Lathronos őstag Na 8 év Ubuntu és PClinuxOS szívás után elérkezettnek láttam az időt, hogy keressek valami más alternatívát, ha linuxon szeretnék továbbra is maradni. Így egy hét olvasgatás és különféle disztribúciók tesztelése után a Manjaro mellett döntöttem az Arch alap miatt. Igaz októberben már volt szerencsém kipróbálni a 2015.9-et, ami nem kevés kívánnivalót hagyott. Aztán tegnap este letöltöttem a legfrissebb január 24-i képfájlt, majd 500 MB frissítés letöltése után  (itt aztán tényleg nem sz@rakodnak hetekig a frissítések közzétételével) birtokba is vettem a Cinnamon verziót. Gyors, naprakész, stabil, és az AUR-ból majdnem minden leszedhető ami nekem kell. De... Én Vivaldi böngészőt használok, ebből viszont csak a 1.38-as beta a legfrissebb(ez nem zavar, majd valamikor közzéteszik a 2-est is). Ez még nem is lenne gond, csak hogy mikor telepítettem a ffmpeg-codecs csomagot hozzá, közölte, hogy ehhez neki 1.1 GB adatmennyiséget kell letöltenie. WTF? (itt aztán tényleg nem sz@rakodnak hetekig a frissítések közzétételével) birtokba is vettem a Cinnamon verziót. Gyors, naprakész, stabil, és az AUR-ból majdnem minden leszedhető ami nekem kell. De... Én Vivaldi böngészőt használok, ebből viszont csak a 1.38-as beta a legfrissebb(ez nem zavar, majd valamikor közzéteszik a 2-est is). Ez még nem is lenne gond, csak hogy mikor telepítettem a ffmpeg-codecs csomagot hozzá, közölte, hogy ehhez neki 1.1 GB adatmennyiséget kell letöltenie. WTF? Ez normális dolog? Ez normális dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hardcore café
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(itt aztán tényleg nem sz@rakodnak hetekig a frissítések közzétételével) birtokba is vettem a Cinnamon verziót. Gyors, naprakész, stabil, és az AUR-ból majdnem minden leszedhető ami nekem kell. De... Én Vivaldi böngészőt használok, ebből viszont csak a 1.38-as beta a legfrissebb(ez nem zavar, majd valamikor közzéteszik a 2-est is). Ez még nem is lenne gond, csak hogy mikor telepítettem a ffmpeg-codecs csomagot hozzá, közölte, hogy ehhez neki 1.1 GB adatmennyiséget kell letöltenie. WTF?
 (itt aztán tényleg nem sz@rakodnak hetekig a frissítések közzétételével) birtokba is vettem a Cinnamon verziót. Gyors, naprakész, stabil, és az AUR-ból majdnem minden leszedhető ami nekem kell. De... Én Vivaldi böngészőt használok, ebből viszont csak a 1.38-as beta a legfrissebb(ez nem zavar, majd valamikor közzéteszik a 2-est is). Ez még nem is lenne gond, csak hogy mikor telepítettem a ffmpeg-codecs csomagot hozzá, közölte, hogy ehhez neki 1.1 GB adatmennyiséget kell letöltenie. WTF?