- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #729 üzenetére
Ha esetleg kipróbálnád valamikor az elementary OS-t, lemérhetnéd a fogyasztását annak is, kíváncsi lennék rá! Lehet egyébként, hogy csak nincs telepítve valami kodek, aztán procierőből oldja meg, azért fogyaszt többet.
-
válasz
Oneironauta #273 üzenetére
Fedora lett végül.
Azt is már régen kinéztem magamnak, és nem problémázott a telepítésnél, barátnőmnek is tetszik eddig. Meghagytam a Windows 8.1-et is azért, de a noti -nem én mondtam- most gyorsabb, használhatóbb lett. Szerintem magamnak is ezt fogom feltenni, ahogy felszabadítok neki egy kis helyet.
-
-
Én arra lennék kíváncsi, hogy a mega.nz mit szólna a Conkeror-hoz?! Van egy olyan érzésem, hogy nem lenne teljes mértékben támogatott, mert emlékeim szerint Chrome, Firefox, Opera vagy Safari jó csak neki. A Pale Moon szimpla Firefox-ként látszik, eddig nem is volt vele baj.
-
válasz
Merula Alba #100 üzenetére
A Pale Moon-t tedd fel, ha sebességet szeretnél!
colomb2: de az előnyei is. Ha a sebesség fontos szempont, akkor nem tudnék jobbat a Pale Moon-nál.
-
4.1-es kernel van fenn, de elérhető a 4.2 és a 4.3 is. Van bármi értelme frissíteni? Egyetlen gondom akadt eddig: a LinuxDC egyszer befagyott. Ezt vajon orvosolhatná egy újabb kernel?
Deus Ex első része jól fut, tartottam tőle, hogy baj lesz, mert korábban csak az egyik wine futtatta jól, a másik alatt kilépett, itt a Manjaro-ban meg csak egy wine-t láttam elérhetőnek, és ugye nem mindig a legfrissebb a legjobb adott progihoz. (Mondjuk csak egy tárolót néztem akkor.)
-
Kipróbálási célból feltettem, de maradni fog. A csomagkezelő kissé fura így elsőre, régen a YAST ( openSUSE ) valahogy többet mondóbbnak tűnt. Telepítettem a wine-t egyből, most azon filózok, maradjon -e a nyílt driver, vagy tényleg kell nekem a zárt.
A rendszer sebessége számomra lenyűgöző, egy Athlon X2 1,8GHz-s, 2GB RAM-os gépre tettem fel, és hát jóval gyorsabb, mint a Win 10! Egyelőre telepítgetek, beállítgatok, de nagyon tetszik, hogy kézre áll minden. Szóval azonnal, még live korában megszerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest