Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi
üzenetére
Ha esetleg kipróbálnád valamikor az elementary OS-t, lemérhetnéd a fogyasztását annak is, kíváncsi lennék rá! Lehet egyébként, hogy csak nincs telepítve valami kodek, aztán procierőből oldja meg, azért fogyaszt többet.
-
válasz
Oneironauta
üzenetére
Fedora lett végül.
Azt is már régen kinéztem magamnak, és nem problémázott a telepítésnél, barátnőmnek is tetszik eddig. Meghagytam a Windows 8.1-et is azért, de a noti -nem én mondtam- most gyorsabb, használhatóbb lett. Szerintem magamnak is ezt fogom feltenni, ahogy felszabadítok neki egy kis helyet. -
-
Én arra lennék kíváncsi, hogy a mega.nz mit szólna a Conkeror-hoz?! Van egy olyan érzésem, hogy nem lenne teljes mértékben támogatott, mert emlékeim szerint Chrome, Firefox, Opera vagy Safari jó csak neki. A Pale Moon szimpla Firefox-ként látszik, eddig nem is volt vele baj.
-
válasz
Merula Alba
üzenetére
A Pale Moon-t tedd fel, ha sebességet szeretnél!
colomb2: de az előnyei is. Ha a sebesség fontos szempont, akkor nem tudnék jobbat a Pale Moon-nál.
-
4.1-es kernel van fenn, de elérhető a 4.2 és a 4.3 is. Van bármi értelme frissíteni? Egyetlen gondom akadt eddig: a LinuxDC egyszer befagyott. Ezt vajon orvosolhatná egy újabb kernel?
Deus Ex első része jól fut, tartottam tőle, hogy baj lesz, mert korábban csak az egyik wine futtatta jól, a másik alatt kilépett, itt a Manjaro-ban meg csak egy wine-t láttam elérhetőnek, és ugye nem mindig a legfrissebb a legjobb adott progihoz. (Mondjuk csak egy tárolót néztem akkor.)
-
Kipróbálási célból feltettem, de maradni fog. A csomagkezelő kissé fura így elsőre, régen a YAST ( openSUSE ) valahogy többet mondóbbnak tűnt. Telepítettem a wine-t egyből, most azon filózok, maradjon -e a nyílt driver, vagy tényleg kell nekem a zárt.
A rendszer sebessége számomra lenyűgöző, egy Athlon X2 1,8GHz-s, 2GB RAM-os gépre tettem fel, és hát jóval gyorsabb, mint a Win 10! Egyelőre telepítgetek, beállítgatok, de nagyon tetszik, hogy kézre áll minden. Szóval azonnal, még live korában megszerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Warhammer 40.000
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Gumi és felni topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Azt is már régen kinéztem magamnak, és nem problémázott a telepítésnél, barátnőmnek is tetszik eddig. Meghagytam a Windows 8.1-et is azért, de a noti -nem én mondtam- most gyorsabb, használhatóbb lett. Szerintem magamnak is ezt fogom feltenni, ahogy felszabadítok neki egy kis helyet.