- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
0xmilan #1349 üzenetére
Alapvetően a KDE connectet szoktam ilyesmire használni, de most azt sincs telepítve.
Ez a Pythonos megoldás is működik, jó tudni hogy ez is ilyen egyszerű! Arra is volt már példa, hogy netcattel (nc) küldtem fájlt egy Hyper-V-ben futó Debianról egy fizikai Ubuntura. Egyik gépen elindítok egy nc-t listen módban, másik gépen mehet a küldés, általában működik, de ez kb. a legprimitívebb megoldás.
Az scp-t inkább hagyjuk
Mindig elcseszem a szintaktikáját. Ha terminálból kell gépek között másolgatni, akkor CurlFtpFS-t szoktam telepíteni, csinálok egy akarmi.ssh nevű fájlt, ami ennyiből áll:
user@host:/ -p 2024
Vifm nevű fájlkezelőt szoktam használni, ez egy kétpaneles fájlkezelő, képes értelmezni az ilyen ssh kiterjesztésű fájlokat. Megnyitja a host-ot a megadott userrel, bekéri a jelszót, egyik panelon ott a távoli fájlrendszer, másikon pedig a lokális...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest