Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
Sziasztok.
Igyekszek mihamarabb felzárkózni tudásban. Ez az első komoly szárnypróbálgatásom Linux alatt. A Chakra lenne az én igazi szándékom, de a legújabb relase nem megy fel valami speciális bug miatt.
A Chakra fórumból kaptam egy tippet, fel is ment a Manjaro rendesen.
Annyira az alapoknál tartok hogy a parancsokat sem tudom rendesen használni. Az eddig mindenhol használt böngészőm a Maxhton pl nem is települt fel rendesen. Úgy tesz mintha elindulna, de végül semmi sem történik.
Milyen fájltípus felel meg itt a Win alatt megszokott EXE és ZIP formátumoknak? Csak mert Nem értem hogy melyik csomagot kell leszednem sokszor ehhez-ahhoz, sok időt megsporolhatok ha tudom mit is keressek.
Olvasgatom a Manjaro WIKI-t, de a nekem megfelelő infókat nem találom meg.
Minden segítséget illetve tanácsot elfogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Jövedelem
- Xbox Series X|S
- AMD FX
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest