Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Az 1TB -s hdd -met, amiken az adataimat tarolom, at akartam alakitani ntfs -rol ext4 -re. Egy 500GB -os kulso HDD -m van, arra ramantettem annyi adatott, amennyit lehet, de maradt meg 300GB -nyi. Ezert az 1TB -os hdd -n csokkentettem az ntfs particio meretet, es letrehoztam melle egy ext4 -et, a KDE partition managerrel. Ezt szepen meg is csinalta, persze kellett neki majdnem egy ora, hogy atmozgassa fizikalilag az adatokat. Utana a maradek adatot atmasoltam az ext4 particiora, majd toroltem az ntfs -t. Ezutan hozzadtam a ntfs particio altal lefoglalt teruletet az ext4 -hez. Es ez az a folyamat, amit mar 6 ora 40 perce csinal. Ez szerintem abnormalisan sok. De miert? Az ext4 ennyire szarul alakitgathato? Vagy a kde particio kezeloje bena, jobb lett volna gparted -et inditani pendrive rol? Ez borzalmasan lassu
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Fogyjunk le!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- macOS PC-re
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2932
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest