- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- Macrodroid
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgaben
senior tag
Sziasztok!
Talán egy hete használom a Manjaro-t. Elsőre Linux Mintet telepítettem Cinnamonnal, de haverom említette a Manjarot. Utána néztem, és az Arch base miatt gondoltam kipróbálom. Arch-hoz nem nagyon volt még bátorságom. Valamiért a grafikus Cinnamon telepítő és frissítő után a téma kezelés nem működött rendesen, gondoltam teszek egy próbát az architect verzióval, és ott már minden rendben volt. Annyira meg is tetszett, hogy a Kodi és Plex adatbázist is átköltöztettem a win 10-ről ide. Szóval ez lett a fő rendszerem.
Közben Virtualboxben az Arch linux-al is ismerkedek, találtam hozzá egy hasonló lebutított grafikus szkriptet, mint az architect telepítő. Működik is szépen az a rendszer is.
Egy hibát tapasztaltam eddig. Ritkán befagy a rendszer, először azt hittem, hogy a virtualbox miatt, de azóta máskor is tapasztaltam. Pár másodpercig, esetleg fél perci tart egy-egy ilyen fagyás. Egyébként az utolsó LTS kernelt használom. Intel Xeon X5470 (moddolt 775-ös alaplap), Quadro 4000 vga, és 8 GB ram. Nem zavaró, de ha valakinek volna ötlete...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest