- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgaben
senior tag
Sziasztok!
Talán egy hete használom a Manjaro-t. Elsőre Linux Mintet telepítettem Cinnamonnal, de haverom említette a Manjarot. Utána néztem, és az Arch base miatt gondoltam kipróbálom. Arch-hoz nem nagyon volt még bátorságom. Valamiért a grafikus Cinnamon telepítő és frissítő után a téma kezelés nem működött rendesen, gondoltam teszek egy próbát az architect verzióval, és ott már minden rendben volt. Annyira meg is tetszett, hogy a Kodi és Plex adatbázist is átköltöztettem a win 10-ről ide. Szóval ez lett a fő rendszerem.
Közben Virtualboxben az Arch linux-al is ismerkedek, találtam hozzá egy hasonló lebutított grafikus szkriptet, mint az architect telepítő. Működik is szépen az a rendszer is.
Egy hibát tapasztaltam eddig. Ritkán befagy a rendszer, először azt hittem, hogy a virtualbox miatt, de azóta máskor is tapasztaltam. Pár másodpercig, esetleg fél perci tart egy-egy ilyen fagyás. Egyébként az utolsó LTS kernelt használom. Intel Xeon X5470 (moddolt 775-ös alaplap), Quadro 4000 vga, és 8 GB ram. Nem zavaró, de ha valakinek volna ötlete...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Milyen program, ami...?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD framgen hiba
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest