- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Nem rég újratelepítettem a windowst és az lenne a kérdésem, hogy ha most új rendszerre telepítem a malwarebytes premium 3x programot, akkor nincs semmi teendőm és a webes védelem bekapcsolva maradhat?
-
Teodor52
senior tag
válasz
#41133696 #1093 üzenetére
Az 1016-oshoz, azóta mióta frissítettem, nem léptetett ki a Kaspersky Internet Security-t.
Bocsi, hogy értetlenkedek, de mi az a 1016?
Gondolom a Malwarebytes névjegy alatt megtekinthető különböző frissítések verziószámai a 3.0 programverziótól kezdve tekinthetőek meg,mert nálam nem jelzi az összetevő és frissítési csomagokat?
-
Teodor52
senior tag
válasz
#41133696 #1091 üzenetére
A #1016-os hsz miatt kérdeztem.
3.06-nál már nincs ilyen anomália?
Hol lehet megnézni az összetevőcsomag és a frissítési csomag verziót?
Végül az utolsó kérdésem hol tudod megtekinteni az adott verziókat mik elérhetők(PL a #1080-as hozzászólásod)?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
A mai nap az MBAM feldobta azt a lehetőséget hogy egy új verzió telepíthető.
Telepítés most vagy később.3.05-ös verzióra frissítené magát mert most azt írja hogy a az Ön programja elavult!
Merjem frissíteni vagy ne?
-
Teodor52
senior tag
Ahogy fentebb olvastam letöröltem a chrome-ot úgy is tettem egy vizsgálatot a kasperskyvel teljes és mbam-el mély és feltettem újra a chrome-ot.
Ugyan azt csinálja
Olvastam külföldi oldalon hogy valami tanusítvány is hiányzozhat,meg hogy szolgáltató is lehet a probléma.
Lehet hogy a modemel lenne baj?
Minden más oldal megy letöltési feltöltési sebesség minden ok, feladatkezelő folyamatok,teljesítmény rendben.
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Mai nap arra lettem figyelmes hogy az MBAM blokkolja a wikipédia oldalt akár hányszor megnyitom a Chrome-al!
Kasperskyt is használok és futtattam is egy teljes vizsgálatot a kasperskyvel de nem talált semmit.Az MBAM-el is egy mély és egy gyors vizsgálatot az sem talált semmit.
Miért csinálja?
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Hamarosan lejár a prémium előfizetésem és szeretném meghosszabbítani.
A hivatalos oldalukon látni videót csak azt nem mutatja hogy kell a programon belül meghosszabbítani.Tavaly fizettem bankkártyával és ha jól emlékszem automatikusan vonná majd le decemberben a számlámról a pénzt, de én nem várnék decemberig, hanem most hosszabbítanám meg viszont nem szeretném azt, hogy ha most november 10-e körül meghosszabbítanám a prémium előfizetésem, akkor decemberben is levonná még egyszer!
Hogy tudnám ezt megoldani?
-
Teodor52
senior tag
Köszönöm szépen a segítségeteket!
-
Teodor52
senior tag
Megnéztem,rendben van!
Most néztem csak az emailt amit a sikeres tranzakció során kaptam.
Kicsit figyelmetlen voltam,mert ha lejjebb lapozok, akkor van egy olyan pontja az üzenetnek, hogy előfizetés megszüntetése.Ez alatt olvasni hogy előfizetését a lenti hivatkozásra kattintva szüntetheti meg.A megszüntetés a jövőbeli díjfizetési kötelezettségekre vonatkozik és nem alapoz meg visszatérítési igényt.
Gondolom a megadott hivatkozáson keresztül tudom teljesíteni a kívánságom.
GoodSpeed: Nem csak ez a program van önállóan a gépemen hanem a Kaspersky a fő programom csak mbam-el együtt használom.
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Nem rég fizettem elő egy évre a malware prémiumra ahol kártyával fizettem.
Az lenne a kérdésem, hogy mivel az mbam rendszer egy év múlva ismét automatikusan megpróbálja leszedni az 1 évnek megfelelő összeget a kártyáról amit nem szeretnék, azt hogy lehet megakadályozni?
Másik fontos kérdésem, hogy szabad bent hagyni a pipát a frissítési beállítások>programfrissítések lekérdezése,amikor ellenőrzi az adatbázis frissítéseit jelölő négyzetbe,mert 220-as verzióra fizettem elő és nem szeretném ha a licencem törlődne ha a program frissülne pl 221-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mazda topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged