- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát igen, előtte nem volt gond. Mondjuk most én is elkövettem duplán azt a hibát, hogy nem a How do I uninstall Malwarebytes Anti-Malware? nevezett honlapon található mbam-clean.exe-vel töröltem le múltkor sem meg most sem, újratelepítés előtt, de szerintem amúgyis lenne ezzel a verzióval ugyanígy gond.
(#461) tknof1871: utolsó pár hozzászólásban éppen erről beszélgetünk. Az új 2.0.3.1025-ös verzióval akadnak ilyen gondok.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#41133696 #455 üzenetére
Hát nem éppen abból az apropóból mint legutóbb, de reinstall oldotta meg a dolgot
-
törölt tag
Tegnap újrageneráltattam a lapozófájlt (egy hiba miatt, és ez volt a javasolt eljárások egyike, egyébként elég régi is volt, a fájl 2013 februárjában volt létrehozva). Két újraindításos a művelet, elsőként ki kell kapcsolni, majd újra kell indítani. Újraindítás után láttam, hogy az MBAM Premium bizony érzékeny erre, megköveteli a meglétét, nem egyszerűséggel ugyanis figyelmeztetett, hogy nem aktív a valós idejű védelem, nem fotóztam le, de javításra nem reagált. Utána beállítottam a lapozófájlt, ami egy újabb újraindítással járt, és természetesen az MBAM Premium részéről is minden visszazökkent a normális kerékvágásba.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #400 üzenetére
A kémprogramok és nemkívánatos szoftverek elleni védelem alá tényleg beférne...
Valaki már itt írta, hogy zavarja hogy bizonyos fájlcserélőknél jelez. Nem véletlen, mert vannak problémás IP címek... én mondjuk nem használok semmilyet, szóval nekem csak néhány oldalnál fals riasztásai vannak.
Amit sajnálok, hogy a valósidejű frissítést kivették a programból.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#41133696 #386 üzenetére
Ehh, most látom, hogy a képek fel vannak cserélve.
Amúgy a DEP-hez még annyit, hogy nekem valamiért a kevésbé szigorú módban volt Windows 8.1 alatt ( Windows 7-nél és Vistánál nem ), derengett valami, hogy anno át kellett állítanom. Nem tudom végül is, hogy mi volt az alkalmazás már, de az erősebb védelemre lőttem be, és így megy az MBAM is.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #385 üzenetére
Rootkit ellenőrzést ha bepipálnám, akko keresnél hibát dobna (alapértelmezés szerint nincs is beállítva), így azt kihagytam
Az önvédelmi modult viszont aktiváltam (korábban nem tettem meg)
DEP szigorú móban
-
törölt tag
Gondoltam uninstall, reinstall:
mbam-clean.exe, most ezzel szedem le.
-
törölt tag
-
törölt tag
Magától nem frissült, manuálisan megtörtént:
"Malwarebytes Anti-Malware 2.0.2.1012
Improvements:
• Changed some of the terminology used in scan results and scan logs to make them clearer
• Enabling or disabling self-protection should now be more responsive under most circumstances
• Each language name is now listed in its native tongue rather than being translated to make switching languages easier
• Blank window is no longer observed flashing on screen during startup and shut down of system when Malwarebytes Anti-Malware is running in the tray on Windows Vista and newer operating systemsIssues Fixed:
• Several crashes and BSOD issues fixed with rootkit scanning
• Scan speed improved with rootkit scanning enabled under some circumstances
• Rootkit scans should no longer hang indefinitely under certain conditions
• Compatibility issues with certain VPN client software fixed
• Protection no longer fails to start after upgrade under some circumstances when self-protection is active prior to upgrading
• Entire General Settings tab now responds to clicks correctly
• Several issues with Access Policy restrictions not restricting access as they should
• Editing the Access Policy password no longer results in restricted areas of the software being inaccessible when the correct password is entered
• Access Policy feature now functions when Bitdefender Total Security is installed
• Manual scan of individual files and folders using context menu scan feature in Explorer no longer results in the scan failing to run under certain circumstances
• Green checkmark status is no longer indicated when Malwarebytes Anti-Malware is unable to reach update servers when attempting to update
• Text is no longer cutoff in the UI on Windows XP or when the 'Classic' theme is used on Windows 7
• Scan time is now reflected accurately at the end of a scan
• Quarantined objects remain listed correctly in Limited User Accounts when restoration of an object fails due to lack of permissions
• Some words in UI which were not translated into non-English languages now are when those languages are selected
• Driver left behind during uninstallation of Malwarebytes Anti-Malware is now removed as it should be when the product is uninstalled
" -
törölt tag
A MyPhoneExplorer-ben található cuccot blokkolta:
Ilyen narancsságrga figyelmeztető ablak még úgysem volt a 2.0-s verzió esetében a topicban kép formájában
-
törölt tag
-
törölt tag
Windows 8.x-en Modern UI-s felületen is üzenget (ma tette első alkalommal nálam).
-
törölt tag
Szia, ameddig a Windows Biztonsági/Műveletközpontjába nem jelenik meg egyáltalán, addig nem tekinthető másnak csak kiegészítő védelemnek.
Azaz kell mellé egy IS vagy AV. Magával a Windows Tűzfallal semmi gond. Ha még biztonságosabban akarod használni a Windows 7 saját tűzfalát akkor: Extra biztonságos Win. Vista/7 tűzfal
-
törölt tag
válasz
#41133696 #306 üzenetére
Gyorsan, amiket úgy látom, hogy érdemes bekapcsolni, viszont alapból nincsenek aktiválva (ezen modulok, csak Premiumosoknak elérhetőek):
Rootkitek ellenőrzése
Önvédelmi modul engedélyezése (korai fázisban is), illetve esetleg ha valakinek a védelmével induláskor akadna, akkor a késletett indításra is van már mód közvetlenül a programból.
-
törölt tag
Csak a rezidens védelme fut most
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Most, hogy a Symantec termékek is kompatibilissé lettek téve az MBAM PRO verzióval, visszaköltöztettem Windows 7 -ről az elsődleges rendszerre a Windows 8-ra. Kellemes meglepetés volt, hogy a regisztrálási adatokat nem kellett újból megadnom, és újra aktiválni sem.
-
törölt tag
Akik Symantec termékkel együtt használják:
http://prohardver.hu/tema/norton_internet_security_2013_nis/hsz_1260-1261.html
-
törölt tag
-
törölt tag
1.70-nél már nem jelzi buborék ablak üziben, hogy frissítette a def állományokat?
-
törölt tag
Mégsincs MAC-hez rendelve...
Éjjel amikor próbálkoztam kétszer is az aktivációval, Internet Explorer 9.0-val másoltam ki a Gmail-emből a regisztrációs adatokat, ránézésre minden okénak tűnt, de lehet hogy szóköz maradhatott benne, mert ránézésre mondom nem láttam különbséget.
Egyébként általában Chrome alól szoktam, most is az alól próbálkoztam. Ráadsául duplán kellett aktiválni, mert normál fiók alól is beaktiválta, tehát nem írt olyasmit, hogy ez a művelet csak rendszergazdaként végezhető el / más termékeknél ez van /. Nem írta de nem váltott át próba időszakról
Rendszergazdaként viszont már igen. Persze kiléptem be léptem, úraindítottam a második aktiválás előtt, de maradt a PRÓba státusza így mentem a második aktiválásra.
Windows Vista Home Premium 64-bit Service Pack 2, Malwarebytes Anti-Malware PRO, Microsoft Security Essentials 4.1, Comodo Firewall 5.10
Az MSE-vel remélhetőleg békésebb lesz a viszonya mint a Norton termékekkel, és el is fér kiegészítő védelemként. A szolgáltatásoknál is automatikusra van állítva:
-
törölt tag
Helló, nálam sem volt vele gond 2012-es Norton verziókig, de két teljesen eltérő konfiguráción összeakadt a kettő nálam. Igaz mind a kettőn Windows 7 futott. XP-t már sok éve nem használok. Gondoltam, hogy átköltöztetem Vistára ahol Microsoft Security Essentials van Comodoval, de nem engedi ugye aktiválni magát. Egyébként Norton mellett nekem sok dolga nem volt, egyszer rávetődött tévesen a Steam-re és ennyi. A Windows 8 -am pedig stabil és nem akarom feltenni NIS 2013 melé, mert gyors, megbízható, dolga úgy sem lenne, és az MBAM frissítés után vissza állítja a késleltetett indítást a szolgáltatások között, ha erről megfeledkeznék - egyszer már előfordult - akkor jönne a fagyi, meg a reset. A Windows 8-on még egy BSOD-t vagy egy RESET-re fagyott képernyőt sem láttam szerencsére.
Ami az ASC-t illeti, én már azt sem használom elég régen. Promoció keretében kaptam az IOBit Termékmenedzserétől, és ott is az volt, hogy amikor úgy döntöttem, hogy az első gépről uninstall és install a második gépre, akkor írnom kellett Neki, és ő engedélyezte.
Személy szerint engem az MBAM -os MAC-hez kötés azért lepett meg mert ugye egy örök licences termékről van szó, és ugye néha például gépet is cserél az ember, meg ugye volt aki írta azt hiszem itt a topic eleje táján is, hogy nála nem volt ilyen gond.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #229 üzenetére
Nos mivel már egy jó ideje meggyőződésem, hogy a Norton Internet Security 2013-al már nem jön ki jól a program, ezért nem is a Windows 8 -ra pakoltam fel, hanem a kisebbik gép Windows 7 -esére. Norton Antivirus 2013+ Agnitum Outpost Firewall PRO mellé. No és igen azon a gépen is leművelte a nagy fagyást, és a life time licemcemet sem engedte beaktiválni, pedig nem arról volt szó, hogy két gépen ment volna egyszerre, hanem csak hogy egyik gépen, hiszen a Windows 8 -nak a közelébe sem engedtem. Ezek szerint ugyanaz a szitu mint az Advanced System Care-nél volt, hogy a licenc MAC-hez kötött...
-
törölt tag
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Kezdő vagyok #202 üzenetére
Helló, nem. Ha jól működik miért uninstallálnád ?
-
törölt tag
Új verzió.
"Malwarebytes Anti-Malware 1.65
DOWNLOAD: http://www.malwareby...alwarebytes_pro
Alternatively, you may also click the Check for Updates button on the Update tab of the software.
Some highlights of the new release include:
New Features:
· Implemented comprehensive API's for controlling settings and configuration for Business customers
· Future versions will be able to upgrade without requiring a reboot after installation
· Protection module now controllable for the entire machine instead of being limited to individual user accounts
· Japanese language support addedImprovements:
· Malwarebytes Chameleon enhanced to be even more effective against the latest threats
· Realtime protection now starts much faster on Windows Vista and Windows 7
· Eliminated performance issues caused by database updates and Ignore List manipulation on Windows Vista and Windows 7Please see here for the full change log.
Please let us know if you have any issues."
Forrás: http://forums.malwarebytes.org
-
törölt tag
LOL
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #159 üzenetére
Magyar nyelvű Windows Vista Home Premiumot használok, Magyar a billentyűkiosztás is annak ellenére, hogy maga a billentyűzetem (G15) Angol, de a helyi menübe Anglol nyelven jelenik meg.
-
törölt tag
Újraindítás után is így jelzi
-
törölt tag
Majd restart után megnézem észhez tér e, de délután óta így van
-
törölt tag
-
törölt tag
8000
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged