Hirdetés
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Helló, nálam sem volt vele gond 2012-es Norton verziókig, de két teljesen eltérő konfiguráción összeakadt a kettő nálam. Igaz mind a kettőn Windows 7 futott. XP-t már sok éve nem használok. Gondoltam, hogy átköltöztetem Vistára ahol Microsoft Security Essentials van Comodoval, de nem engedi ugye aktiválni magát. Egyébként Norton mellett nekem sok dolga nem volt, egyszer rávetődött tévesen a Steam-re és ennyi. A Windows 8 -am pedig stabil és nem akarom feltenni NIS 2013 melé, mert gyors, megbízható, dolga úgy sem lenne, és az MBAM frissítés után vissza állítja a késleltetett indítást a szolgáltatások között, ha erről megfeledkeznék - egyszer már előfordult - akkor jönne a fagyi, meg a reset. A Windows 8-on még egy BSOD-t vagy egy RESET-re fagyott képernyőt sem láttam szerencsére.
Ami az ASC-t illeti, én már azt sem használom elég régen. Promoció keretében kaptam az IOBit Termékmenedzserétől, és ott is az volt, hogy amikor úgy döntöttem, hogy az első gépről uninstall és install a második gépre, akkor írnom kellett Neki, és ő engedélyezte.
Személy szerint engem az MBAM -os MAC-hez kötés azért lepett meg mert ugye egy örök licences termékről van szó, és ugye néha például gépet is cserél az ember, meg ugye volt aki írta azt hiszem itt a topic eleje táján is, hogy nála nem volt ilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest