- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
btprg
senior tag
Szerintem meg nálad van gond a fejben, hogy ha valaki nem a neked tetsző mantrát nyomja, akkor az már hülye. Ezen az evolúciós csökevényen még nem jutott túl az emberiség, hogy ha valaki nem úgy béget mint a többi, akkor azt ki kell közösíteni. A nagy tolerancia valahogy mindig csak az olyan emberek irányába kell megnyilvánuljon, akik az éppen divatos módon hülyék.
-
btprg
senior tag
Szerintem a Telegram az abszolút legjobb a most elérhető ismertebb chatprogramok közül. A csatornák meg a szélsőjobbos hülyeségek pont nem érdekelnek. Viszont kis késleltetéssel, megbízhatóan mennek az üzenetek, lehet fájlt küldeni (tehát a képeket is eredeti fájlként, nem csak a face-n ismert szarrá tömörített hulladék módon), és mindenre van értelmes natív kliens (nem egy gigabájtos, lassú szar böngészőben futtatott webapp van desktop alkalmazásként eladva), még WinXP-n is teljesen jól megy.
-
btprg
senior tag
"de aztán egy évtizeddel később ezt is kihúzzák alólam"
Az informatika kényszeredett bloatware-burjánzásában egy évtized az olyan, mintha azt mondanám hogy "szomorú vagyok, hogy 30 év után kihúzták alólam a Wartburg gyári alkatrész-ellátást"
Nem kellemes, ha az ember által használt valamit ellehetetlenítik, de már az csoda szerintem, hogy eddig túlélte a Skype.
Új hozzászólás Aktív témák
ph 21 év után leáll idén májusban a Skype, a Microsoft a Teams javára nyugdíjazza.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Gitáros topic
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest