Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
deathcrow42 #79 üzenetére
720p FSR native AA-val megy. Throtlingol folyamatosan de érdekli a fenét, sok éve ilyen. Azt várom hogy dögöljön be és kapjak újat. [kép] Asus ROG noti i7 4720QM, 16GB ram. Ma már nem igazán jó játékra és minden mai komolyabb játék csak low grafikán fut de legalább megy. GTX960m=750Ti 4GB csak a boost a throthling miatt gyengíti gondolom. GPU limites, a proci nem throtlingol.
Vram 4GB de 720p-be medium textures-el elég neki 2GB is. Mondjuk az első résznél 4GB elég volt az ultrához is. -
válasz
deathcrow42 #79 üzenetére
Crytek motor ma már egy pirítón elfut és csak DX11_1 kell neki. Az első rész sokkal jobban futott. Ami szükséges az egy dll hogy átverje a játékot mert valamiért dx12-t igényel pedig nem is azzal fut. 720p lowon persze de nem kell csodát várni 20-30fps 90 fokon megy de nem döglik meg. Húzni nem lehet mert ez egy laptop amiben van. Vicces hogy 24/7 megy már lassan 10 éve, ez a munkahelyi notebookom ami félig szerver is egyben.
KDC2 grafikailag csoda szép, de nem azért szép mert mindenféle modern megoldás van benne hanem az összkép ami szép. Rakás 2D modellt használ mégis szép. Tudna ennél is szebbet de nagyobb gépigénnyel, igazából fejleszteni kellene. Messze többre tartom mint az hypeolt unreal motort.
Ja azon a 10 éves GPU-n cyberpunk is ment, stalker2 már nem mert ott az Unreal motor erőszakos módon van megcsinálva azaz nem lehet kikapcsolni a nanite/lumen részt aminek követelménye a dx12 kártya.
Starfield is ment, Star Citizen indult ugyan de egy számjegyű fps-el. -
Mindeközben én KDC2-zök egy 10 éves 750Ti-vel a másik gépemen (pontosabban annak mobil verziójával)...
Jó persze könnyű mert jó motor amivel fut. Viszont nem egy ismerős van aki még mindig nem RTX meg egyéb modern kártyával játszik. (GTX1080, 1050, 1060, 1660...)
Bár nem vagyok átlag user, haverok meg pénzt nem szánnak rá. Az tény hogy körömben nincs igény a 4k ultrára. Most is nekem van a legjobb kártyám 7900XT személyében úgy hogy rohadtul fölöslegesen vettem meg a 60hz-es monitoromhoz. -
Tegyük hozzá hogy a G80 az forradalmi volt, bazi nagy chip, extrém módon összetett de persze hatalmas ugrás teljesítményben is. Alig találni működőt. Nekem is csak a Quadrós nagy verzió van 1.5GB vrammal ami rohadt sok volt akkoriban. Hatalmas nagy dög, fűt mint egy mai nagy kártya, gyakorlatilag az egész gépház hátulja forró tőle. [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest