Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nincs speciális módja - de hogy csináltad a zip-ed? Az a gyanúm, hogy vagy vettél egyet a Repo-ból GitHub-ról PC-n vagy fogtad a régi template-et, letöltötted, betetted a fontod a system/fonts-ba és flash és úgy nem megy? Az a gyanúm ez történt csak az nem fog úgy menni.
A Repo-ba úgy kerülnek át a modulok a kérelem pozitív elbírálása után, hogy mikor te Manager-ben letöltöd akkor a update-binary minden esetben le lesz cserélve a mindenkori legfrissebb module_installer.sh-ra - neked ez most egy dummy file, és szerintem erre sípol a Magisk Manager mikor flash-elnéd. Szedd le a module_installer.sh-t és update-binary néven tedd be a META-INF/com/google/android könyvtárba.
Így lett megoldva hogy egyrészt ne trükközzenek az install-al és csinálgassanak az emberek hülyeségeket másrészt így mindig a legfrissebbel lesz minden modul flash-elve és a modul dev-eknek nem kell foglalkozniuk magával az install folyamattal, ugyanis az is jól dokumentáltan le van írva, csak követni kell.De miért nem használod a FontChanger-t amihez simán hozzáadhatod a saját Font-odat és kész? Már amúgy se lehet a Repo-hoz font-ot hozzáadni, tiltott, valszeg' ki is fogják csapni a repo-ból mindet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraWide 34WQ75X-B IPS Monitor! sRGB 99% / 3440x1440 / 5ms / 60Hz / DAS
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
crok