Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
Köszi a gyors reagálást. Azt hiszem nekiállok akklor magisket tanulni, még soha nem használtam, átlag user vagyok, kis érdeklődéssel😃
Ez,az! Volt egy video, amiben pont magiskel flasheltek valami pixel coral zip et erre megoldásnak. Rá is mentem a youtube-on mutatott oldalra, de ott már újabb verzió volt abból, nem 10 hanem 11. Egyszer már csináltam majdnem téglát egy telóból, és csak cappa72 (az ég áldja) segítségével sikerült életet lehelnem belé😃Ezért nem mertem nekiállni. Ha nem túl nagy fáradtság, ránézel videora és ahonnan le kell tölteni zip fájlt, hogy mehet e úgy, vagy mire figyeljek? Szerintem ez pont az a megoldás, amit te mondasz, már amennyit értek belőle.
[link]
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- S22 ultra 512/12
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ASUS Vivobook OLED S513E notebook, laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest