Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcmike

őstag

3 napi játék, + ősmafiás múlttal (37 évesen, anno Mafia 1 volt az alapmű számomra) az alábbi konklúziókat tudtam levonni:

Pro:
    - történet: tényleg tartalmasnak ígérkezik
    - szinkron hangok: nagyon jól el lettek találva
    - város / bejárható terület mérete
    - szerintem az AI is elég jónak mondható (az eddig látottak alapján), a rendőrök gyengék talán egy kicsit

Kontra:
    - a vezetés sajnos (amitől féltem is) árkádos irányba mozdult el. Számomra ez a legfájóbb, hiszen a Mafia 1 és 2 pont az autók fizikájáról volt híres (legalábbis nekem nagyon bejött). Olyan mintha húznák az autót egy madzagon...
    - autók hangja, egész egyszerűen katasztrófa... nincs mit szépíteni rajta. Ide talán lesz valami mod pack később...remélem... ;)
    - grafika (nem részletezem)
    - nehézsélgi szint: Mafia 1 vagy 2-ben nem volt olyan érzésem mintha T-800-as lennék. Simán lelőttek 2-3 golyóval. A 3-ban gyakorlatilag azt érzem hogy egy T-800-assal mászkálok, pedig Hard fokozaton tolom
    - összegezve: az összes realitásközeli élmény ami (számomra) a lényege volt a Mafia sorozatoknak, eltűnt. Magyarul kommersz irányba történt elmozdulás (ahogyan az sajnos várható volt... :( )
    - autók törésmodellje: szintén az übermensch feelinget hozza. Könyörgöm. Ha egy autóval 70-80 MPH-nál beleszállok egy másikba, ne már csak karcolásokat szerezzek. Annak az auónak az adott szent helyen meg kell döglenie... :K

Egyetlen dolog amiben abszolút hozza a Mafia 1 szintjét:
    - gépigény... :DDD

Ugye a Mafia 1 legalább 3-4 évvel megelőzte a korát (grafikában, fizikában, stb.), ehhez mérten a gépigénye is magas volt.

No offense, ezek a saját észrevételeim. Kéretik nem megkövezni érte... :R

Új hozzászólás Aktív témák