Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcmike
őstag
3 napi játék, + ősmafiás múlttal (37 évesen, anno Mafia 1 volt az alapmű számomra) az alábbi konklúziókat tudtam levonni:
Pro:
- történet: tényleg tartalmasnak ígérkezik
- szinkron hangok: nagyon jól el lettek találva
- város / bejárható terület mérete
- szerintem az AI is elég jónak mondható (az eddig látottak alapján), a rendőrök gyengék talán egy kicsitKontra:
- a vezetés sajnos (amitől féltem is) árkádos irányba mozdult el. Számomra ez a legfájóbb, hiszen a Mafia 1 és 2 pont az autók fizikájáról volt híres (legalábbis nekem nagyon bejött). Olyan mintha húznák az autót egy madzagon...
- autók hangja, egész egyszerűen katasztrófa... nincs mit szépíteni rajta. Ide talán lesz valami mod pack később...remélem...
- grafika (nem részletezem)
- nehézsélgi szint: Mafia 1 vagy 2-ben nem volt olyan érzésem mintha T-800-as lennék. Simán lelőttek 2-3 golyóval. A 3-ban gyakorlatilag azt érzem hogy egy T-800-assal mászkálok, pedig Hard fokozaton tolom
- összegezve: az összes realitásközeli élmény ami (számomra) a lényege volt a Mafia sorozatoknak, eltűnt. Magyarul kommersz irányba történt elmozdulás (ahogyan az sajnos várható volt...
)
- autók törésmodellje: szintén az übermensch feelinget hozza. Könyörgöm. Ha egy autóval 70-80 MPH-nál beleszállok egy másikba, ne már csak karcolásokat szerezzek. Annak az auónak az adott szent helyen meg kell döglenie...
Egyetlen dolog amiben abszolút hozza a Mafia 1 szintjét:
- gépigény...
Ugye a Mafia 1 legalább 3-4 évvel megelőzte a korát (grafikában, fizikában, stb.), ehhez mérten a gépigénye is magas volt.
No offense, ezek a saját észrevételeim. Kéretik nem megkövezni érte...

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)