- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Android szakmai topik
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
A sok grafika fikázás után leírom én is a véleményem a játékkal kapcsolatban.
Maga a sztori, ahogy elmesélik valami eszméletlenül jó lett. Ahogy bemutatják az egészet, hát...nem gondoltam volna, hogy ennyire élvezetes lesz. Ha valamit elk*rsz, akkor pedig vakarja a fejét, hogy nem így kellett volna lennie.
Teljes mértékben átjön a mafia feeling a játékkal kapcsolatban. A gyilkolások, a leszámolások, a banda. Egyszóval az egész azt érezteti vele, hogy ez egy kőkemény mafia történet lesz a déli lápvidékről.
A szinkron hangok nagyon el lettek találva. A kis apró háttérsztorik még színesebbé teszik a játékot. Bár olykor zavaró, hogy vezetés közben beszélik meg nehezen megy a vezetéssel együtt.
A zenék nagyon el lettek találva, olykor az akció jeleneteknél is be-bekúszik egy-egy régi klasszikus. A kocsiban viszont keveslem a csatornákat, ha jól rémlik, akkor 3-4 csatorna van.
A kis easter egg-ek is jók. Pl playboy magazin gyűjtés, amit aztán a menüben meg is tudod nézni. Végig lapozod a címlaplány fotóit és a cikket.
A fegyverek jók, mindegyik máshogy viselkedik. A golyók lefelé húznak (van gravitáció). A közelharci kiütések is elég változatosak.
Pl az egyik résznél a stégen lévő fickót leütöttem egy puskával, aki beleesett a vízbe, erre egy aligátor szétszedte.
Ha kanyarodunk a kocsival, akkor forgatja a kormányt és arra is néz.
Nálam a játékmenet telitalálat lett, kaptam amit elvártam.
A grafikával szerintem nincs külünösebb gond szerintem. Lehet sírni, ríni, hogy nem megy 120 fps-el a játék, de teljesen felesleges. Vannak kisebb laggok a játékban, pl amikor kanyarodsz valahova. De ezek eltörpülnek, ha az egészet nézzük. Márpedig az egészet nézzük.
A minőség szerintem korrekt, nem mondom, hogy csúnya, de azt se hogy szép. Hozza, amit kell. Nem lett 2016-os, de simán hozza azt, amit az elmúlt években láttunk.
Én egy RX 470-essel, I5-4440 és 16GB rammal játszok vele közepes beállításokkal. A fények és a tükröződés kifejezetten szép lett. Max grafikán valamivel szebb és részletesebb.Véleményem saját.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- E-book olvasók
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest