- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
hy all!
először is egy kis UP-ot a topiknak
másodszor: fél éve elgondoltam egy oldal elkészítését, aztán feledésbe merült, lemondtam róla de most újra előjött a téma magamban és el is szeretném készíteni. szerintem elég nagy látogatottságú, hírnevű oldal lehetne, ám nem járna túl sok munkával az elkészítése, de van pár dolog amihez mindenképp kellene egy olyan ember aki legalább középszinten (szerintem elég annyira, de nemtudom pontosan) ért a flash-hez, és az ehhez tartozó actionscript-hez, és jó lenne ha egyben értene azért a designhez is, ezt azért meremígy írni, mert szerintem azért flash-hez is kell design és sokan érthetnek hozzá. hátha esetleg valakinek felkeltettem az érdeklődését hogy beszálljon a ''buliba'', ha igen írjon pm-et és a továbbiakról majd ott
ha valaki ért a php-hez kicsit az előnyvagy hasonló webes dolgokhoz, ám nem feltétel
Üdv: raczger -
raczger
őstag
Hali!
Nos a követekző lenne: van egy oldalam ami mostanában lepusztult, és űjrafogom éleszteni, csinálok neki egy jó oldalmotort meg ilyenek....
A következő lenne, akarok csinálni a Flash tutorialok részt is és ehhez keresnék hozzá értő embert/embereket akik áldoznának az oldalra a szabadidejükből.
Be is írom ide azt amit az oldalra írtam:
''Mostanában azért nincsenek újítások az oldalon, mert készül az új oldal, ám ezúttal igen negy változások lesznek, és amiért ezt ide beírom a következő! Szeretnék bevenni az oldal tartalmának feltöltéséért néhány embert a csapatba! Keresek legalább 1 embert aki ért a flash-hez, és legalább 1-et aki ért a php, html, és css-hez, az se rossz ha js-hez is ért! Igazából ezekért cserébe nem tudok semmi jutalékot felajánlani, hisz a reklámból nem jön semilyen pénz, mert nem is fizetik ki, még a tárhelyet sem. Természetesen aki szerkesztő lesz annak lesz moderátori joga. Illetve ha kell kaphat egy @php-script.hu -val végződő email címet, és egy .php-script.hu -val végződő domain nevet. Jelentkezni az alábbi email címen lehet: info@php-script.hu''
az oldal témája a weboldalkészítés, és a tutorialoknak is ez lenne a céljuk
akit érdekel írjon emailt, vagy privit, vagy vegyen fel msn-re!
Köszi! -
raczger
őstag
hi!
Lenne egy primitív kérdésem, de annyira béna vagyok, h nem jöttem rá a megoldásra!
Nos van a timeline-on pl 10 képkovka, és azt elnevezni valaminek, azt hogy lehet?
pl start legyen írva azon a 10 képkockás keyframe-en?
Előre is kössz a segítséget! -
raczger
őstag
hi!
csak annyit szeretnék kérdezni, hogy: van egy button, és erre flash-ben hogyan lehet linket tenni (php-ra akarok hivatkozni) régen ez lazán ment, csak most valamiért nem megy -
raczger
őstag
Hi!
Először is letöltöd ezt a progit: [link]
Ezzel ie-vel meglátogatod azt az oldalt, ahol van a flash, és ezzel a prgival le tudod menteni, aztán
[link] ezt töltöd le, ezzel az swf-et aviba át tudod convertálni, ezután
[link] letöltöd ezt, és ezzel átconvertálod az avi-t 3gp-vé, és rátudod már nyomni a telcsire, és a videóban fog menni!
Remélem érthetően írtam le! -
raczger
őstag
Mégegy lenne: Hogyan lehet beállítani, hogy ne ismétlődjön az ''animáció''
-
raczger
őstag
Hali!
Lenne pár fontos kérdésem
1. Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy a semmiből előjön egy kép(nem becsúszik v ilyesmi, hanem megjelenik a hátérből)
2. Hogyan lehet hivatkozni egy adott területre, és ugyanakkor hogyan kell rollover képet csinálni?
Előre is mindent kössz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 10
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest