Hirdetés
- iPhone topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Ha jól sejtem, akkor Te jó vagy angolból. Tudnál kérni egy "Broadcast Received" eventet? Korábban linkeltem a Motion Detector alkalmazást, amihez kéne (többek között). Mintának ott van a Robot Trigger -> System -> Broadcast received ablaka. Ez pedig a Motion Detector help -je, amiben a külső alkalmazásokban használható broadcastok vannak leírva. Remélem, ezekből az infókból a MD fejlesztője is hasznosnak találja ezt a funkciót!
Köszönöm!Más.
Csodálkoztam, hogy a "Dial phone number" esemény "stop call" opciója alatt nincs "only root" figyelmeztetés. De, kipróbáltam, és működik, az MD megszakítja a kimenő hívást! Ez nagyon jó hír számomra. Ez az alapja a hangvezérléses projectemnek, ami korábban emiatt csak rootolt eszközökön működött. Amúgy is felbosszantottam magam az Android Auto hangvezérléses gyengeségein, úgyhogy megpróbálom MD -n újraalkotni a saját hangvezérléses elképzelésemet. -
Somatom
veterán
Ez az, erre gondoltam! Az adatnál és az extráknál van is változó megadási lehetőség, de csak előre definiált változókat lehet megadni. Ezt nem értem. Ott van köztük a vágólap tartalma is. Ez azt jelenti, hogy tulképp bármilyen szöveget be lehet oda illeszteni. Akkor viszont miért nem lehet bármilyen szöveges változó értékét megadni? Fölösleges kör intent indítása előtt vágólapra tenni a változó értékét, majd onnan beolvastatni.
Sajnos, az alkalmazásindítós problémára ez sem megoldás, mert az intent csomag sorában nem lehet változót használni. Ezt sem értem, mivel a "package" változó tökéletesen definiálná az alkalmazást. Szóval, ezen lenne még fejleszteni való, bár az uri (data) sorban használható változókkal már így is több lehetőséget ad, mint a Robot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szédületes tempót rejt OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Xcover 7 128/6
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy