- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Ha jól sejtem, akkor Te jó vagy angolból. Tudnál kérni egy "Broadcast Received" eventet? Korábban linkeltem a Motion Detector alkalmazást, amihez kéne (többek között). Mintának ott van a Robot Trigger -> System -> Broadcast received ablaka. Ez pedig a Motion Detector help -je, amiben a külső alkalmazásokban használható broadcastok vannak leírva. Remélem, ezekből az infókból a MD fejlesztője is hasznosnak találja ezt a funkciót!
Köszönöm!Más.
Csodálkoztam, hogy a "Dial phone number" esemény "stop call" opciója alatt nincs "only root" figyelmeztetés. De, kipróbáltam, és működik, az MD megszakítja a kimenő hívást! Ez nagyon jó hír számomra. Ez az alapja a hangvezérléses projectemnek, ami korábban emiatt csak rootolt eszközökön működött. Amúgy is felbosszantottam magam az Android Auto hangvezérléses gyengeségein, úgyhogy megpróbálom MD -n újraalkotni a saját hangvezérléses elképzelésemet. -
Somatom
veterán
Ez az, erre gondoltam! Az adatnál és az extráknál van is változó megadási lehetőség, de csak előre definiált változókat lehet megadni. Ezt nem értem. Ott van köztük a vágólap tartalma is. Ez azt jelenti, hogy tulképp bármilyen szöveget be lehet oda illeszteni. Akkor viszont miért nem lehet bármilyen szöveges változó értékét megadni? Fölösleges kör intent indítása előtt vágólapra tenni a változó értékét, majd onnan beolvastatni.
Sajnos, az alkalmazásindítós problémára ez sem megoldás, mert az intent csomag sorában nem lehet változót használni. Ezt sem értem, mivel a "package" változó tökéletesen definiálná az alkalmazást. Szóval, ezen lenne még fejleszteni való, bár az uri (data) sorban használható változókkal már így is több lehetőséget ad, mint a Robot.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Windows 7
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG QNED MiniLED Gaming Televíziók -30%
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy