Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tasker
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
retesz147 #784 üzenetére
Nekem is szét vannak szedve a makróim, profil váltásra kettőt használok, nekem is sokkal jobban átláthatóbb az egész így.
A kolléga által megosztott 1db profilváltó makrót én is le mentettem, nem semmi ahogy össze van rakva, de számomra is kevésbé volt úgy átlátható, ezért is szedtem több részre, ettől függetlenül néha elő veszem, és elnézek belőle ezt azt.
A makró megosztása a közösséggel, és az ott lévő makrók böngészésével is sokat lehet tanulni, csak egy idő után már unalmas az is, amikor a 100.-ik ugyan azt csináló makrót nézem. -
válasz
retesz147 #784 üzenetére
A makró lehet, hogy lefutott, csak a benne lévő műveletek nem aktiválódtak a feltételek miatt.
Ha már jól átlátod a makrót és fejben le tudod vezetni a működését, akkor kevesebb szükséged lesz a rendszernaplóra, a hiba megállapításához.
Az nagyon jó dolog, hogy nem törlöd a meglévő, működő makrót. Mindig kell másolatot készíteni és úgy szerkeszteni.
Azt azért nem árt tudni, hogy a hatókörbe lépés és kilépés annyiszor aktiválódik, ahányszor cellát vált a telefon és a választott cella a mentett csoportban van. Nem árt a területen lévő összes olyan cellát összegyűjteni, ami elérhető. Itt arra gondolok, hogy a telefonodon indítasz a kívánt helyen MD-ból egy cella keresést pld 4g-n, majd ha kész, akkor ezt megismétled 3-2g-n egyaránt. Kicsit macerás, de később kevesebb gond lesz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraWide 34WP75CP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest