- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben arra gondoltam hogy a saját telefonodra is felrakhatod ezt a makrót, azzal a módosítással, hogy SSID-nak az otthoni wifit és a céges teló wifihálózatát adod meg, Műveleteknél pedig lecseréled a Hotspot ki/be kapcsolásást a wifi engedélyezése/tiltása-ra. Igy, ha otthonról elmész az saját telón letiltásra kerül a wifi, de céges telón aktíválodik a hotspot, majd ennek elérhetőségét érzékeli a saját telefon és aktíválja a wifit, majd csatlakozik a céges telefonhoz. Ha a céges teló nincs elérhető közelségben, akkor a saját telefon vagy nem aktíválja a witit, vagy pedig letiltja, igy a felesleges hálózatkeresés nem meríti az akksit.
-
Köszi szépen, le is gyártottam a makrót.
( ha jól látom akkor HotSpot engedélyek fel lettek cserélve a képen )
Nekem az kell ha van Wifi1, akkor ne legyen hotspot.
Basszus még mindig magas egyébként az MD programozása, a Bixby Routines vagy a Samsung Routines faék egyszerűek
Amúgy éjszaka is azon agyaltam miket kellene leprogramozni
Pl. ha munkahelyen vagyok, akkor néma üzemmódban legyen a telefon ( feltétel munka időszak, illetve cella(?) )
Új hozzászólás Aktív témák
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged