- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zeon.hu #1554 üzenetére
Szia!
Szerintem az a gond, hogy SSID eseménnyel akarod, de az nem erre való, mert csak egyszer fut le, hiába fut a háttérben a wifi keresés, ha már egyszer hatótávon belül van, akkor addig, amíg nem fut le egy SSID hatótávon kivül esemény (amihez ell kell hagyni a helyszínt vagy kikapcsolni a routert.), addig nem fog aktiválódni.
Amikor átvált mobilnetre a telefon, mert nincs internet, akkor le is csatlakozik a wifiről, illetve hogy vált át aktív wifi kapcsolat mellett?
Ha lecsatlakozik, akkor a "Hálózatról lecsatlakozva" esemény, ha nem csatlakozik le, akkor meg a Nincs internet eseményt kell elkapni (Értesítés érkezett). -
-
-
válasz
zeon.hu #1497 üzenetére
Én is összekapcsoltam 2 Samu telót. Internet hozzáférés-t tudnak egymásnak nyújtani, de nem kell bekapcsolni a funkciót. Elég a csatlakozás.
Egy egyszerű kis makróval tudsz riasztást létrehozni és az értesítést átküldeni a telefonodra. Utóbbihoz ne felejtsd el az Órában engedélyezni a MD értesítéseket. -
válasz
zeon.hu #1494 üzenetére
Így már világosabb. Az a gond, hogy a Bt nem deríti fel időnként a közelében lévő eszközöket, mint a wifi, csak ha kézzel indítod. Viszont még ebben az esetben sem lehet elkapni a találati listát. Össze kell csatlakoztatni őket, és akkor lehet a megszakadt kapcsolatot monitorozni. Ha Bt-vel nem megy, akkor még meg lehet próbálni Hotspot-tal, wifin át összekapcsolni a két telefont, és ennek a szakadását vizsgálni. A lényeg, hogy csak létező kapcsolatot lehet vizsgálni, láthatóságot nem. Illetve lenne még a Wifi SSID hatókör elhagyása, de ennek nem tudom mennyire lenne stabil a működése. Kísérletezni kell, hogy kiderüljön a biztos működés.
-
válasz
zeon.hu #1470 üzenetére
Szia!
Igen, tud. Az "Értesítés nem létezik" eseményt kell beállítani hozzá. Ha létezik több értesítés is azon kívül, hogy futás közben megjelenik az értesítési sávon (pld Igo-nak nincs, csak a futását mutatja, ha háttérbe kerül), akkor érdemes az alap értesítés tartalmára hivatkozni. -
Fall-N
veterán
válasz
zeon.hu #1282 üzenetére
Tud. Intent küldése a neve. Root sem kell hozzá.
Én az AdGuard programot indítom így és állítom le, attól függően, hogy van-e Wifi kapcsolat. Általában start és stop parancs kell, meg a csomag neve (pl. com.adguard.android).
Meg kell nézned, hogy az adott alkalmazásnak mik az intentjei.
-
Somatom
veterán
-
válasz
zeon.hu #1122 üzenetére
Van a MD-nak "Gomb az értesítési sávon" eseménye. Próbáld meg ezt használni. Persze előtte a Gombot a "Macrodroid Beállítások - Értesítési sáv testreszabása - Gombsor testreszabása " menüpontban hozzá kell adni. Nem tudom most hirtelen, hogy egy Elixir parancsikonra hogy lehet hivatkozni az értesítési sávon
. -
-
Macika66
őstag
válasz
zeon.hu #1090 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Macrodroid csak ujjlenyomat gesztust képes érzékelni, ez a 4 iránynak felel meg (bal-jobb-le-fel).
Azonban vannak olyan készülékek, amelyek nem érzékelik az ujjlenyomat gesztusokat, csak magát az ujjlenyomatot dolgozzák fel.
A Huawei ujjlenyomat-olvasója az érzékeli a gesztusokat, de az OnePlus pl. nem. -
válasz
zeon.hu #1038 üzenetére
Ha megvan hozzá a megfelelő alkalmazás, ami ugye Locale/Tasker plugin, akkor semmi akadálya. Bár ahogy utánaolvastam nem olyan egyszerű, mert az alkalmazások sem támogatnak minden telefont, ráadásul root is kell hozzá, valamint shell parancsok futtatása is szükséges hozzá (Secure settings-ben).
-
Igen, megoldható. Nálam úgy működik, hogy van egy Profilváltó makró, ami kapcsolgatja (néma és éjszakai módban) a "Ne zavarjanak" funkciót. A Ne zavarj módban az Egyedi kivételek van beállítva és engedélyezve van az ébresztőóra és minden bejövő hívás, amit külön szűrök egy erre készített makróval. Ebben a makróban eseményként be vannak állítva a különböző csoportok, számok. Műveletként IF-ek vannak beállítva. Az egyik IF tovább engedi a hívást, a másik eldobja. Jelzésnek a beérkező hívásokra (amelyik engedélyezve van) a MD játszik le egy beállított hangot, mert az pld néma módban nem szólalna meg. (Ehhez szükség van a MD beállítások - Normál hangcsatorna - Riasztás beállításra) A szűrő futtatásának feltétele, hogy be van-e kapcsolva a Ne zavarj funkció.
Ha nem boldogulsz vele, szívesen megosztom a szűrő makró alapjait. -
Oldman2
Topikgazda
Ha jelenleg is MIUI van a készülékeden, akkor annak beállításaiban kell a megfelelő beállításokat eszközölni.
Konkrétan, hogy ne lője ki a MIUI az automatikusan elinduló alkalmazásokat.
Ezt meglepő módon nem egy helyen, hanem több helyen is be kell állítani.
Egyszer az adott app beállításai között engedélyezni kell az automatikus indulást, az Akkumulátor beállítások alatt meg azt, hogy a MIUI miket ne "lőjön le" az akkukapacitás védelme érdekében.
-
PistiSan
addikt
-
Somatom
veterán
Ez nem biztos, hogy Macrodroid hiba. Robotnál is tapasztaltam hasonlót és a Talkband is rezeg, amikor törlök egy mail -t az értesítési sávról. Sztem az OS üzenet lehet ugyanaz. Talán a MD -ban kellene definiálni, hogy másodszor ne reagáljon. Azt viszont nem tudom, hogy ezt hogyan lehet MD -ban elérni.
-
fecske13
tag
A rendszernaplóban sincs nyoma?
Azért kérdezem, mert valamelyik előző verziónál nálam azt csinálta, hogy a naplóban benne volt, lefutott, de a szövegfelolvasásnál nem volt hang.
Csak egy újraindítás oldotta meg, aztán néhány alkalommal jó volt, majd megint nem volt hang.
Én műveletnek betettem mellé egy fájlba írást (dátum, időpont), az rendben volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest