Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
nubiai
tag
Nagyon köszönöm mindenkinek (Mcrazy, Oldman2, Somatom, PistiSan) a segítséget, mostmár működik rendesen, megvannak a kimenő hívás paraméterei. Ott hibáztam, hogy a [call_name], [call_number] helyi változókat globális változóként kezeltem. Azt gondoltam, hogy ha van egy hívás, akkor ez a két változó biztosan tartalmazza az utolsó hibás adatait és azok értékét bármikor, bárhonnan felhasználhatom. Ezek szerint ez nincs így. Ha jól gondolom, csak akkor kapja meg az értéket, ha Bejövő hívás, vagy Kimenő hívás feltétel Műveletében kérdezem le. Javítsatok ki, ha valamit (ismét) rosszul értelmeztem! :-)
Ez le van írva valahol?
Még egyszer köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Hardcore café
- Tesla topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ZBook Firefly 16 G11 16" FHD+ IPS érintő Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó iMac Pro (2017) 27 CTO 8-core Xeon, 64GB RAM, 1TB SSD-Magic Keyboard+M.Mouse 2+M.Trackpad
- Lenovo ThinkPad P52 15.6" FHD IPS i7-8750H P1000 16GB 500GB NVMe ujjolv gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal , garanciás , üvegfólia + ajándék Venom tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2