- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
kraftxld #4657 üzenetére
Viszont Virtualbox tud EFI-t emulálni, de az meg mégsem akar működni valahogy OSX-el...Proci feszültségre hivatkozva
(vagyis az elején szép szürke képernyő, töltöget..töltöget...de aztán megáll a Loading Driversnél...és semerre nem megy...
)
Amúgy csak én szenvedek itt olyantól, hogy csak másodjára-harmadjára indul be az OSX, nem pedig pöccre, mint pl. Syl kollégának?
Mert akkor valamit nagyon nem szeret a hardveremben vagy nem is tudom miben..... -
pzstm
titán
Lehet nem érthetően fogalmaztam...előre is elnézést
Install Snow Leopard in VMWARE 7 Windows EditionEz alapján csináltam (illetve még egy pára). Csak nem akartam DVD-re kiírni, ezért kellet ISO fájl a DMG-ből. Virtuálison fut, nem pedig éles rendszeren...lehet ezt nem vetted figyelembe
-
pzstm
titán
Épp ezért nem is Hackintosht használtam, hanem egy retail DMG fájlból kékszítettem dmg2img segítségével parancssorból ISO fájlt, és egy kis segéd ISO segítségével a Boot menübe Darwin-t virtualizáltam. Így azért szerintem más a helyzet, mintha eg előre elkészített, mindent tartalmazó hackintosh ISO-val állnánk szembe
-
pzstm
titán
nah sikerült kölcsönkérnem egy iWork '09 és iLife '09 programot...most felrakom, befrissítem őket.
iWork virtuálison érdekes, ugyanis amit gépelek, az nem jelenik meg a monitoron
Office 2008 esetében illetve OpenOffice-nál sincs ilyen probléma
Nah viszont erre az iLife '09-re még kíváncsi vagyokUtána meg megpróbálok egy 10.6 update-to 10.6.2 folyamatot
-
pzstm
titán
Virtuális gépen valaki próbált már updateelni 10.6-os MAC-et 10.6.2-re? Ment minden gond nélkül?
-
-
pzstm
titán
Nah most sikerült belőnöm VMware-en a felbontást is...meg nem próbálkozok még egyszer a szoftverfrissítéssel.
Most szépen megismerkedek majd január vége utána rendszerrel meg belakom amennyire tudom
-
pzstm
titán
Most már sikerült lefuttatnom az Update-et is sjanos.....10.6.2-re updateelni...azóta viszont csak szürke alma és forog a karika a képernyő közepén...nem hajlandó betölteni...
-
pzstm
titán
Viszont most vettem észre, hogy sajátgépen belül(vagy hogy is hívják itt
) talált egy olyat, hogy ERika Huszár's MAcbook....
Viszont Bridged-ről átállítva NAT-ra, pöccre lett netem
Ki érti ezt -
pzstm
titán
csak felraktam a VMware toolst-is, de ugyanúgy nincs netem....:-(
-
pzstm
titán
Amúgy jelenleg nekem 10.6-os, van fent, viszont netet sehogy sem tudok rávarázsolni....sőt a Host gép mappáit sem látom sehogy Guest alól...Valakinek netet esetleg sikerült rárakni?
-
pzstm
titán
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat. Tehát pc-efi-t és grub-ot keressek OSX-hez? Vagy ha linuxot nem akarok, akkor elég nekem a PC-efi is? Úgy érzem kicsit olvasgatok, és majd még zaklatlak titeket
Chameleon-t találtam...esetleg a másik kettő esetében legújabb verziószámot vagy olyan linket tudsz adni, ahol leírás is van?
-
pzstm
titán
Sorry duplapostért
-
pzstm
titán
Sziasztok!
MAC-hez totál zöldfülű vagyok...minden tanácsot, kritikát, szívesen fogadok.
Szóval szeretnék felrakni Win7 x64 mellé próbálgatni Snow Leopardot...boot menüt csinál? megoldható valahogy? Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged