- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
Tudnátok abban segíteni, hogy egy működő asztali gépet mennyiből lehetne összerakni, amire egy biztosan működő osx-et lehet telepíteni? Olyat szeretnék ami nem hangos.
Van ilyen valakinek?
-
oszy
veterán
Valaki próbáltam már ezt winfos alatt?
http://www.7chip.com/2014/03/how-to-install-mac-os-x-109-on-windows.html -
oszy
veterán
-
oszy
veterán
meg lehet csinálni úgy, hogy külső vwinchesterre raknám fel az OSX-et egy Acer 3830TG i5 laptopra? Egyáltalán működne a BT és videókártya kivételével "rendesen" ezzel?
-
oszy
veterán
Srácok! Tudom, h nem a topicba vágó kérdés, de nem találok megfelelőt, csak halott topic van. :/
Hogyan lehet az OSX-ben könyvtárakat rendezni? Memóriakártyáról át lettek másolva fotók, azokat kellene mappákba rendezni és ez van a zenékkel is.
Jelenleg nem használom, és egy barátom MacBook-ján kellene ilyeneket csinálni.
Köszönöm!!!
-
oszy
veterán
válasz
turbobusa #20646 üzenetére
én barátkozni szeretnék a rendszerrel. tetszik, h nincs vírus, nem lassul ha felraksz rá 1,2,3...20 programot. mivel nekem sincs macbook-ra jelenleg pénzem így jó lenne feltenni.
viszont tDr1v3r által linkelt fórum leírást nem értem!
valaki tud segíteni nekem?
-
oszy
veterán
sziasztok!
szerintetek ilyen eredmény "mellé" fel lehetne rakni az OS X rendszert? nagyon szeretném kipróbálni, mert az iPhone is nagyon jó!
sajnos a mac-et nem tudom megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest