Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szaboo41

csendes tag

válasz Senator #35486 üzenetére

Köszi a segítséget egy isten vagy! Megoldódott azóta a probléma, túl sok kext ütközött és a Device-id az a Desktop Intel Gpu-kódja volt és nem a Mobile verzió. Plusz a buffer mem parancsot is beleírtam ami megint egyet kavart ott. Köszi mégegyszer, az intel wifi fix nekem valamiért nem megy.

• szaboo41

csendes tag

Sziasztok! Látom sokan értenek az Opencore Hackintosh készítésének így lenne egy kérdezni valóm, de előtte leírom, hogy miből indult.
    Nekem van egy Lenovo L440 laptop-om, amiben van egy Intel I7-4600m processzor, 8gb ram és Intel HD 4600 videókártya és egy nem támogatott wifi kártya (intel), amit nem támogat a Mac. Az előtt volt egy sikeres telepítésem, amiben minden működött kivéve a Wifi, de a Bluetooth-al nem volt gondja. Most egy ideje nem boot-ol mert a legújabb 0.6.3 verziót használtam és építettem új boot-menüt a gépemhez. A réginek a mentése megvan, de már azzal sem boot-ol, megmutatja az alma logót és újraindul, mind a régivel és az újjal is. A rendszer Mac Os Catalina 15.6. A rendszer fel van telepítve a meghajtóra csak a boot volt mindig pendrive-on. Tudtok segíteni? A bios-t úgy állítottam be ahogy le volt írva: Security chip letiltva, memória védelem ki. Stb... már 3 új telepítőt hoztam létre, de az istenért nem akarja az igazságot. 2db példány van a gépből és a másik először gond nélkül felbootolt és futott míg le nem lett állítva onnantól az a gép sem bootol. Tudtok segíteni? :F

Új hozzászólás Aktív témák