- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
i7-8850H
UHD Graphics 630
NVIDIA Quadro® P1000 4GB (Ezt tudom hogy elvileg nem fog működni)
Samsung PM981
Intel® Wireless-AC 92602. nekifutásra a PM981-et lecseréltem egy 980-ra, és akkor felment a gépre, viszont semmi sem működött sajnos. A 630-at egy 6MB memóriával szerelt VGA nak érezte, és pokoli lassú volt. Utána valamit állítgattam, és többet be sem bootolt. Újra neki kell fussak valamikor
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Próbálok egy Dell Precision 5530 laptopra Sonoma-t telepíteni. Kb 3 féle leírást is kipróbáltam, de mindig ennél a képnél akad el. [kép] Van esetleg ötletetek hogyan tovább?
Az biztos, hogy ha BIOS-ban nem ACHI hanem RAID módba rakom, akkor ezen továbbmegy, viszont nyilván nem lát lemezt.
Köszi a segítséget!
-
hkari
őstag
válasz
Neil Watts #6406 üzenetére
Köszi!
Most nekifutottam még egyszer, viszont itt megállt a telepítés: [link]
10.6.3 -as retail DVD+iBoot -al próbálkozok most.
-
hkari
őstag
Sziasztok.
Szertném feltenni az osx-et, de elakadok az elején sajnos. Ha jól tudom, nekem retail lemez kell, és Chameleon. Bebootolok róla, és kezdeném telepíteni. Ahogy bejön az Apple logo újraindul a gép, és kezdi elölről. Vajon mi lehet a gondja?
Konfigom: ASUS P7P55
Core i5-750
Ati HD 5770
4GB RAM -
hkari
őstag
Sziasztok.
Szeretnék feltenni egy OSX-et. Olvasgattam, és elvileg a hardverrel nincs baj, de azért leírom:
Asus P7P55D PRO
Intel i5-750
AMD 5770
4GB RAMMelyik verziót tegyem fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest