Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• feelmt

tag

Sziasztok!

Tavaly már sikeresen használtam és telepítettem a lion-t és a mountain lion-t is a gépemen

Nem eredeti app store os telepítőt használtam és egy tákolt de működő snow leo alól unibeast segítségével
    szépen sikerült is boot-olható usb kulcsot csinálnom viszont kb fél éve sajnos ismét windowst használok mivel el kellet adnom az akkori gépem.

Na már most újra támogatott géppel rendelkezem szépen fel is ment a snow leo viszont valahogy sehogy sem tudok usb kulcsot készíteni állandóan ismeretlen hibával kilép az unibeast a problémát nagyából sikerült
    megfejteni : a letöltött de eredeti lion lemezképfájlt kellene valahogy úgy belevarázsolni az applications mappába hogy felismerje az unibeast ennek régen tudtam a nyitját de most totál se kép se hang próbálkoztam sokféle képen de nem jutok előre ( talán az lehet az ok hogy ez frissebb unibeast? )

Szóval aki tudna segíteni ebben hogy nem megvásárolt de eredeti lion lemezképfájl-al hogyan tudom telepíteni
    azt megköszönném! már egy ideje szenvedek : ) :R

azért nem vásároltam még meg mert az új gép így is lehúzott anyagilag de természetesen ha sorra kerül megveszem mert megéri :)

Új hozzászólás Aktív témák