- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Buster17
addikt
Akkor a cím is hibás.
Mac OSX PC-re a vérpistike szerint azt jelenti, hogy Max OSX -et fel lehet rakni PC-re azért is kérdeztem a legelején, hogy miben jobb mint a windows holott én magára a rendszerre gondoltam nem a gépre.
Elég hülye kérdés is lenne a két külön dolgot összehasonlítani...Előtte nem érdekelt az alma azt se tudom mi micsoda ezért had bakizzak már 1 kicsit.
(#22086) RaZroX
Elolvastam, ingyen letölthet. Nekem ennyi információ elég is volt csak a download gombot nem találom sehol... -
Buster17
addikt
Akkor adok neki egy esélyt, kipróbálom.
HP 8730w laposon elfut?
illetve melyik verziót és honnét lehet letölteni?
-
Buster17
addikt
Mac miben jobb mint a windows?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Battlefield 6
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest